Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Napfényfürdő Aquapolis Szeged
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Aquapark, Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk

A szegedi Napfényfürdő Aquapolisban a korszerű gyógyászat, az élményfürdő és a strand mellett egy 13 csúszdás aquapark áll a fürdővendégek rendelkezésére.

A négy évszakos vízivárosban a belső élménymedence térben sodrófolyósok, zuhatagok, pezsgőágyak és egyéb élményelemek várják a fürdőzőket. A belső élménymedencéhez kiúszóval kapcsolódik a külső wellness medence. Az élménymedence tér déli oldalán üvegezett falfelület biztosítja a vizuális kapcsolatot a szabadtéri strand és létesítményei felé.
Csendes Wellness
A Napfényfürdő Aquapolisban kialakítottak egy exkluzív csendes wellness részleget, mely tökéletes kikapcsolódást biztosít mindenki számára. Ebbe a különleges relaxációs zónába csak 16 éven felüliek léphetnek be, biztosítva ezzel a nyugodt környezetben történő pihenését. Található itt 25 méteres feszített víztükrű medence, élmény- és pezsgőmedence, gőzkamra, sókamra, finn szauna, infraszauna
aromaszoba, kültéri rönkszauna. Wellness és kozmetikai masszázsok, aromafürdők, privát spa egyaránt megtalálható itt.
 
Gyógyászat
A Dóra kút 1551 méter mélyről feltörő, 70 fokos, nátrium hidrogénkarbonátos gyógyvize kiválóan alkalmas mozgásszervi, belgyógyászati betegségek és csontritkulás kezelésére. A Napfényfürdő gyógyászati részlegében szakorvosi irányítás mellett vehető igénybe a fürdőgyógyászati és fizikoterápiás kezelések széles választéka. Társadalombiztosítás által támogatott kezelésekre Magyarország egész területéről fogadja a gyógyfürdő a betegeket, és lehetőséget nyújt az úgynevezett komplex fürdőgyógyászati kúra felvételére is. Az OEP által is finanszírozott tíz kezelésfajta minden eleme igénybe vehető támogatással vagy személyes térítés ellenében.
Strand
Májustól szeptemberig a strandfürdő is a vendégek rendelkezésére áll, mely területén tanmedence, úszómedence, csúszdás élménymedence és gyermekpancsolók találhatók. Azok, akik aktívan szeretnék eltölteni szabadidejüket, kipróbálhatják a strandfocit, a lábteniszt vagy a strandröplabdát.
Európa leghosszabb éves üzemelésű vízicsúszdája
A Napfényfürdő Aquapolis élményfürdőjében 13, összesen 1000 méter hosszúságú csúszda áll a kalandot és szórakozást kereső fürdővendégek rendelkezésére. A fürdő büszkesége a 30 méteres toronyból induló 272 méter hosszú, zárt óriáscsúszda, ami Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái között a leghosszabb, valamint a 223 méter hosszú, zárt óriáscsúszda kamikaze szakasszal. De itt van még a kék és sárga anakonda, a hagyma, a multi-slide, vagy a bébicsúszdák. 
Gyermekparadicsom
A fürdő egyedülálló baba-mama világában szép és csendes környezetben biztosítanak altatási lehetőséget kisgyermekek számára az élményfürdőn belül. A babakonyhában mikrohullámú sütő és cumisüveg melegítő segíti a babák etetését. A babakonyha mellett kihelyezett automatából bébiétel és- ital, valamint babaápolási kellékek is vásárolhatók. Négyszintes labirintus játszóház és külön játéksarok várja a gyerekeket. A baba-mama világ, a játszóház, valamint a délutáni foglalkozások az élményfürdőbe váltott alapjeggyel ingyenesen látogathatók.
 

Nézzen körül a szegedi Aquapolisban!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával).

 

A fedett medencék és csúszdák 360 fokos képe:
 


 

Nézze meg a Aquapolis fedett csúszdáiról készült videót is!

Hova kiránduljunk a környéken?
Szeged legnagyobb tere a gyönyörű, folyamatosan megújuló Széchenyi tér, melynek egyik oldalán áll a neobarokk stílusú Városháza. Ne hagyjuk ki a Sóhajok hídját, a Tisza partjá álló Mára Ferenc Múzeumot, ahol érdekes kiállításokat tekinthetünk meg. A város egyik fő szimbóluma, a Szegedi Dóm, másik elnevezése a Fogadalmi templom. A Dóm téren a jellegzetes, vörös téglás árkádok alatt végigsétálhatunk a város hírességeit ábrázoló szobrok és domborművek előtt, és itt rendezik évente a Szegedi Szabadtéri Játékokat is. Sétáljunk át a korzón, vagy kóstolgassunk finom süteményeket a Klauzál tér híres cukrászdáiban. A város híres programjairól itt olvashatunk bővebben. 
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Napfényfürdő Aquapolis Szeged aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében