Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Napfényfürdő Aquapolis Szeged
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Aquapark, Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk


A szegedi négyévszakos „vízivárosban” élményfürdő, csúszdapark, strand, exkluzív wellness részleg és korszerű gyógyászati központ áll a vendégek rendelkezésére.


A négy évszakos vízivárosban a belső élménymedence térben sodrófolyósok, zuhatagok, pezsgőágyak és egyéb élményelemek várják a fürdőzőket. A belső élménymedencéhez kiúszóval kapcsolódik a külső wellness medence. Az élménymedence tér déli oldalán üvegezett falfelület biztosítja a vizuális kapcsolatot a szabadtéri strand és létesítményei felé.
Forrás Spa
A Napfényfürdő Aquapolisban kialakítottak egy exkluzív wellness részleget, mely tökéletes kikapcsolódást biztosít mindenki számára. Ebbe a különleges relaxációs zónába csak 16 éven felüliek léphetnek be, biztosítva ezzel a vendégek nyugodt környezetben történő pihenését. Található itt 25 méteres feszített víztükrű medence, élmény- és pezsgőmedence, gőzkamra, sókamra, finn szauna, infraszauna, aromaszoba, kültéri rönkszauna. Wellness és kozmetikai masszázsok, valamint privát spa egyaránt megtalálható itt.
 
Gyógyászat
A Dóra kút 1551 méter mélyről feltörő, 70 fokos, nátrium hidrogénkarbonátos gyógyvize kiválóan alkalmas mozgásszervi, belgyógyászati betegségek és csontritkulás kezelésére. A Dóra Fürdőgyógyászati Központban szakorvosi irányítás mellett vehető igénybe a fürdőgyógyászati és fizikoterápiás kezelések széles választéka, valamint lehetőséget nyújt az úgynevezett komplex fürdőgyógyászati kúra felvételére is. Az OEP által is finanszírozott kezelésfajták minden eleme igénybe vehető társadalombiztosítási támogatással vagy személyes térítés ellenében.
Strand
Májustól szeptemberig a strandfürdő is a vendégek rendelkezésére áll, mely területén tanmedence, úszómedence, csúszdás élménymedence és gyermekpancsolók találhatók. Azok, akik aktívan szeretnék eltölteni szabadidejüket, kipróbálhatják a strandfocit, a lábteniszt vagy a strandröplabdát.
Európa leghosszabb éves üzemelésű zárt vízicsúszdája
A Napfényfürdő Aquapolis élményfürdőjében 13, összesen 1000 méter hosszúságú csúszda áll a kalandot és szórakozást kereső fürdővendégek rendelkezésére. A fürdő büszkesége a 30 méteres toronyból induló 272 méter hosszú, zárt óriáscsúszda, ami Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái között a leghosszabb, valamint a 223 méter hosszú, zárt óriáscsúszda kamikaze szakasszal. Itt található továbbá a kék, a sárga és a zöld anaconda csúszda, a hagyma-csúszda, a multi-slide csúszda és a bébicsúszdák.
Gyermekparadicsom
A fürdő egyedülálló baba-mama világa biztosít altatási lehetőséget a kisgyermekesek számára az élményfürdőn belül. A babakonyhában mikrohullámú sütő és cumisüveg melegítő áll a szülők rendelkezésére. Négyszintes labirintus játszóház és külön játéksarok várja a gyerekeket. A baba-mama világ és a játszóház az élményfürdőbe váltott alapjeggyel ingyenesen látogatható.

Nézzen körül a szegedi Aquapolisban!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával).

 

A fedett medencék és csúszdák 360 fokos képe:
 


 

Nézze meg a Aquapolis fedett csúszdáiról készült videót is!

Hova kiránduljunk a környéken?
Szeged legnagyobb tere a gyönyörű, folyamatosan megújuló Széchenyi tér, melynek egyik oldalán áll a neobarokk stílusú Városháza. Ne hagyjuk ki a Sóhajok hídját, a Tisza partján álló Móra Ferenc Múzeumot, ahol érdekes kiállításokat tekinthetünk meg. A város egyik fő szimbóluma a Fogadalmi templom, melynek tornyából csodálatos kilátás nyílik Szeged belvárosára. A Dóm téren a jellegzetes, vörös téglás árkádok alatt végigsétálhatunk a város hírességeit ábrázoló szobrok és domborművek előtt, és itt rendezik évente a Szegedi Szabadtéri Játékokat is. Sétáljunk át a korzón, vagy kóstolgassunk finom süteményeket a Klauzál tér híres cukrászdáiban. A város híres programjairól itt olvashatunk bővebben. 
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Napfényfürdő Aquapolis Szeged aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében