Quantcast

Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

SzaunaSzerda - Vitalizációs szaunaest fürdőruhamentes változatban az Aqualand-ban

Ráckeve 2024. február 21.
HelyAqua Land Termál- és Élményfürdő - Ráckeve


SzaunaSzerda - Vitalizációs szaunaest fürdőruhamentes változatban az Aqualand-ban

Fürdőruhamentes szaunaestek szerdánként, az egészséges szaunázás jegyében, a szaunaetikett betartásával, a szaunakultúra mentén szerdánként: 20.00 – 00.00 óráig, két szaunában, három szaunamesterrel.

Szerda esték, melyek vitalizáló hatásaikkal, könnyed és erős programjaival, az elmélyülés és a felpezsdülés hullámain átvezetve, különleges szaunaélményt nyújtanak, a Molnár Szauna Team (Molnár T. Zsuzsanna és Molnár Sándor szaunamesterek) prezentálásában.
 

A jegyár egész estére 6.480 Ft, mely a szaunaprogramokon túl, korlátlan Keve Gyöngye ásványvíz-, és gyógytea fogyasztást, gyümölcskínálást, a Fedett Fürdő-, a Vitál Központ és a kültéri Caracalla termálvizes élménymedence fürdőruhamentes használatát is tartalmazza.
 

Az etikett szerint a belépés szaunalepedőben vagy speciális szaunaruhában, fürdőruha nélkül történik.Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ráckeve
Látnivalók