Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

András napi disznótoros hétvége és töltött káposzta főző verseny Kiskunmajsán 2020

Kiskunmajsa 2020. november 29. - 2020. december 01. Még nem hivatalos időpont
Hely6120, Kiskunmajsa, Lópofa Csárda


András napi disznótoros hétvége és töltött káposzta főző verseny Kiskunmajsán
Országra-világra szóló disznótoros hétvégét és töltött káposzta főző versenyt rendeznek Kiskunmajsán, a Lópofa Csárdában. 

A legjobb elérhető szállások Kiskunmajsán

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
2020. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Témába vág

Kastély- és fürdőtúra a délkeleti országrészben

Csodaszép barokk és neoreneszánsz kastélyok, interaktív kiállítások, titkos kutak, rejtélyes történetek várnak azokra az utazókra, akik az ország délkeleti szegletét célozzák meg. Van, amelyikben ma már mi is megszállhatunk arisztokratikus környezetben, de van olyan is, melynek udvarán ma már egy híres fürdő található.

Élményfürdők, ahol spórolhatunk a belépőből

Több élményfürdő is kínál olyan jegyeket is, amelyek 2, 3 vagy 4 órára szólnak egész napos benntartózkodás helyett. Ezek akár több ezer forinttal is olcsóbbak lehetnek a teljes árú jegyeknél. Összeállításunkban azok a fürdők szerepelnek, ahol nem csak délutáni belépés esetén spórolhatunk. Mutatjuk melyek ezek és mennyit takaríthatunk meg.

Köhögés ellen szaunázással, gyógynövényekkel és illatokkal

Ha Ön sem tudja abbahagyni a kínzó köhögést, próbálja ki a gyógynövényes illóolajokat, a kakukkfűből, vagy gyömbérből készült teát, inhaláljon kamillával, és ha nincs még láza, akár szaunában vagy gőzfürdőben is elpusztíthatja a kórokozókat.