Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Beutaló kérhető ide
Nyugdíjas kedvezmény
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk


A strand nyitása fokozatosan valósul meg.
Jelenleg üzemel a hullámmedence és az élményfürdő csúszdája.
2024. május 15-től üzemel a csúszdapark, gyermekmedence, gyerekpancsoló.

Strandfürdő (tó, felfújható aquaparkal és jégheggyel) nyitása: 2024. június 1. 


A kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdőben gyógy- és wellness szolgáltatások is igénybe vehetők a fürdőzés mellett, nyáron pedig a mintegy húszhektáros, zöld pázsittal borított strandon számos sportolási lehetőség kínálkozik.

Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő harminc éves múltra tekint vissza. A gyógyfürdő főtevékenysége a fizikai közérzetet javító szolgáltatások biztosítása, ezen belül kiemelkedőek a gyógyvízre alapozott gyógyászati szolgáltatások, amelyek főleg mozgásszervi betegségek, reumatikus fájdalmak kezelésére javallottak. Az egyes szakfeladatokat képzett szakemberek látják el.
A gyógyászati szolgáltatásokat kiegészítendő frissítő-, és aromamasszázs, finn-, infra- és aroma szauna, gőzfürdő, jáde köves masszázságy, lábmasszázs gép, masszázsfotel, bioptron lámpa, aromafürdő, tangentor és sókamra áll a vendégek rendelkezésére.
Wellness és strand
A fürdő tizenegy medencével rendelkezik (gyógymedencék, élmény és hullám medence, csúszdapark, pancsoló és a szabad strand). Az impozáns faszerkezetű csarnokban egy 36 és egy 38 fokos gyógymedence, valamint egy 25 méteres gyógy úszómedence, finn szauna, aroma szauna, gőzfürdő, hideg vizes mártózó medence található.
A szabadban egész évben igénybe vehető gyógymedence áll a fürdőzők rendelkezésére. Az élménymedence 14 élményelemmel várja a kikapcsolódni vágyókat. (például: pezsgőágyak, gejzírek, dögönyözők, masszírozók, pezsgőfürdő, sziklacsobogó, vízgomba és jakuzzi). A fürdő elmaradhatatlan részét képezi a hullámmedence, melyben a tenger hangulata jelenik meg. A mintegy húszhektáros, zöld pázsittal borított, fásított területen a fürdőzés és napozás mellett sokféle sportolási, szabadidő eltöltési lehetőség is kínálkozik - tollaslabda pályák, minigolf, játszóterek, játszóház, óriás sakk és lengő teke. Kalandvágyó fürdőzők részére kitűnő lehetőség az úszó aquaparki elemekkel gazdagított mesterséges tó, mely napközben várja a vendégeket.
Felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak a vizicsúszdázás szerelmesei, hiszen 4 óriáscsúszda, többek között a 120 m hosszú „anakonda”, a 61 m hosszú „hidrocső”, a 44 m hosszú „kamikaze” és a 41 m hosszú „rafting” csúszda áll a vendégek rendelkezésére a nyári időszakban. A csúszdamedencében emellett számos élményelem teszi még változatosabbá a fürdőzést. A csúszdapark használata benne van a fürdőbelépő árában!
A fürdő területén 2 db gyermekmedence áll rendelkezésre, ahol a kicsik számára repül az idő, hiszen a medencékben több különféle élményelem és játék található, mint például pezsgő levegő, csobogó, vízköpő, vízágyú, vízfüggöny, vízi sün, billenő vödör, kis csúszda. A medence felett napvitorlát helyeztünk el a gyermekek egészségének védelmére.
 

Nézzen körül a kiskunmajsai Jonathermál fürdőben!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával)

A strand 360 fokos képe:


 

Tekintse meg a kiskunmajsai strandról készült videókat is!


Hova kiránduljunk a környéken? 
Kiskunmajsán látogathatjuk meg az ország első és mindmáig egyetlen '56-os múzeumát, melynek termeiben az 1956-os forradalomhoz és szabadságharchoz fűződő tárgyak, fényképek és egyéb dokumentumok tekinthetők meg, udvarán pedig a Hadtörténeti Intézet és a Hadtörténeti Múzeum jóvoltából több harci eszköz is megtekinthető. A Szamárfarmon festői szépségű környezetben bepillantást nyerhetünk a régi paraszti világ szokásaiba és mindennapjaiba is. Jelenleg már mintegy húsz csacsi él itt. A Bodoglári homokbuckák 720 hektáros területe védett, a Kiskunsági Nemzeti Park része, ezt 8 km-re találjuk a belvárostól. A közeli Kiskunhalason megcsodálhatjuk a Csipkeházat, a Csillagászati Obszervatóriumot, a Sáfrik szélmalmot, vagy a környék kedvelt kiréndulóhelyét, a Sóstói Parkerdőt. Kiskunmajsai programokról itt érdeklődhetünk. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében