Quantcast

Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Aquaticum XIII. Országos Csúszdabajnokság

Debrecen
HelyAquaticum Debrecen


Aquaticum XIII. Országos Csúszdabajnokság
Minden év augusztusában értékes nyereményekért és a csúszdabajnok címért csúszhatnak a bátor jelentkezők az Aquaticumban. A nap folyamán családi programok és meglepetések is várják az érdeklődőket. A versenyzők kedvezményes belépőjegyet válthatnak a bajnokság napján!

Hihetetlen izgalmak és egyben 5*-os kikapcsolódás, újra az Aquaticum Országos Csúszdabajnokság! Izgatottan várjuk már a versenyt és természetesen Benneteket, visszaszámlálás indul! Kaland, száguldás, juhé!


Az interneten előzetesen regisztrált jelentkezők a verseny napjára kedvezményes belépőt válthatnak. (internetes nevezési határidő: augusztus 11. 12:00-ig)
Helyszíni nevezésre is lesz még lehetőség augusztus 12-én a bajnokság napján.

20% kedvezmény a felnőtt/diák/nyugdíjas Mediterrán Élményfürdő egész napijegyekből. 

A nevezés INGYENES. 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Aquaticum XIII. Országos Csúszdabajnokság: augusztus 09.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Debrecen
Látnivalók