Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Balaton Piknik Balatonbogláron 2020

Balatonboglár 2020. szeptember 13. - 2020. szeptember 14. (várható időpont)
HelyBalatonboglár, Kilátó u., 8630


Balaton Piknik Balatonbogláron
Az ország egyik leglenyűgözőbb koncerthelyszínén, a Balatonboglári Gömbkilátónál lépnek színpadra a világsztárok, a chill fesztiválján. A Gömbkilátó alatti réten nincs éjszakába nyúló multaás, színpad előtti tömörülés helyett inkább a fűben vagy a függőágyakon érdemes heverni. 
A balatonboglári Gömbkilátó alatti rét, függőágyakkal, plédekkel, a színpad mögött a Balatonnal igazán nagyszerű helyszín. A piknikélményt foodtruckok és balatoni borászok teszik kényelmesebbé. 
A 11. életévüket be nem töltött gyermekek ingyen jöhetnek a Balaton Piknikre – érvényes jeggyel rendelkező szülő(k) kíséretében.
A rendezvény kutyabarát, de nagy lesz a meleg, a hang és a tömeg, nem biztos, hogy a kutyusok ezt jó mókának tartanák. Ha mégis elvinnék a blökit, mindenképp tartsák pórázon és vigyázzanak rá nagyon! A Balaton Piknik nem ottalvós, a koncertek után sajnos nem lesz lehetőség a Gömbkilátónál tölteni az éjszakát.
2020. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Fürdőajánló
Témába vág

Sós termálvizeink - mire jók, hol találunk ilyet?

Az alföldi fürdők jó része, így Hajdúszoboszló, Debrecen, Gyula, Cserkeszőlő, Gyopárosfürdő, Karcag, Kiskőrös, Nyíregyháza-Sóstó, vagy például Tamási, Igal, Zalakaros, Sárvár, Eger, Pesterzsébet, Kiskunmajsa mind-mind ezzel a típusú hévízzel rendelkezik.

Egy szemet gyönyörködtető fürdőt találtunk a szlovén dombok között

Mit szólnának egy kellemes, pihentető hétvégéhez a hegyek között, a déli határtól alig másfél órányira? Egy szlovén kistelepülés, Podcetrtek minőségi spa szolgáltatásokat kínál, elképesztő környezetben.

Eldőlt, melyik lett Az Év Fürdője 2019-ben

Ezen a nyáron már ötödik alkalommal versengtek a hazai fürdők egymással. Az Év Fürdője közönségszavazáson 2019-ben is három kategóriában kerestek győztest. Az idei győztesek: egy nagy visszatérő, egy építészeti különlegesség és egy nagyváros legkisebb fürdője.