Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi kirándulástippekTavaszi kirándulástippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Balaton Piknik Balatonbogláron

Balatonboglár
HelyBalatonboglár, Kilátó u., 8630


Balaton Piknik Balatonbogláron
Az ország egyik leglenyűgözőbb koncerthelyszínén, a Balatonboglári Gömbkilátónál lépnek színpadra a világsztárok, a chill fesztiválján. A Gömbkilátó alatti réten nincs éjszakába nyúló multaás, színpad előtti tömörülés helyett inkább a fűben vagy a függőágyakon érdemes heverni. 
A balatonboglári Gömbkilátó alatti rét, függőágyakkal, plédekkel, a színpad mögött a Balatonnal igazán nagyszerű helyszín. A piknikélményt foodtruckok és balatoni borászok teszik kényelmesebbé. 
A 11. életévüket be nem töltött gyermekek ingyen jöhetnek a Balaton Piknikre – érvényes jeggyel rendelkező szülő(k) kíséretében.
A rendezvény kutyabarát, de nagy lesz a meleg, a hang és a tömeg, nem biztos, hogy a kutyusok ezt jó mókának tartanák. Ha mégis elvinnék a blökit, mindenképp tartsák pórázon és vigyázzanak rá nagyon! A Balaton Piknik nem ottalvós, a koncertek után sajnos nem lesz lehetőség a Gömbkilátónál tölteni az éjszakát.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Balaton Piknik Balatonbogláron: szeptember 12.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismert



Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...