Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Balaton Piknik Balatonbogláron 2020

Balatonboglár 2020. szeptember 13. - 2020. szeptember 14. Még nem hivatalos időpont
HelyBalatonboglár, Kilátó u., 8630


Balaton Piknik Balatonbogláron
Az ország egyik leglenyűgözőbb koncerthelyszínén, a Balatonboglári Gömbkilátónál lépnek színpadra a világsztárok, a chill fesztiválján. A Gömbkilátó alatti réten nincs éjszakába nyúló multaás, színpad előtti tömörülés helyett inkább a fűben vagy a függőágyakon érdemes heverni. 
A balatonboglári Gömbkilátó alatti rét, függőágyakkal, plédekkel, a színpad mögött a Balatonnal igazán nagyszerű helyszín. A piknikélményt foodtruckok és balatoni borászok teszik kényelmesebbé. 
A 11. életévüket be nem töltött gyermekek ingyen jöhetnek a Balaton Piknikre – érvényes jeggyel rendelkező szülő(k) kíséretében.
A rendezvény kutyabarát, de nagy lesz a meleg, a hang és a tömeg, nem biztos, hogy a kutyusok ezt jó mókának tartanák. Ha mégis elvinnék a blökit, mindenképp tartsák pórázon és vigyázzanak rá nagyon! A Balaton Piknik nem ottalvós, a koncertek után sajnos nem lesz lehetőség a Gömbkilátónál tölteni az éjszakát.
2020. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Fürdőajánló
Témába vág

Tippek és ötletek, hol és hogyan sportoljunk télen a szabadban

Síelhetünk a panorámás visegrádi, vagy eplényi pályákon, csúszkálhatunk a jégen a Duna, Balaton vagy a Városliget mellett, úszkálhatunk a gőzölgő kültéri szabadtéri medencék valamelyikében, és ha rendszeresen így teszünk, az egészségünkkel is nagyon jót teszünk.

Legolcsóbb dunántúli fedett élményfürdők

95 m hosszú és szivárványszínű csúszdák, vízi attrakciókkal, trópusi szigettel, sodrással teli és hidegbe kiúszós élménymedencék, gyerekszauna, szaunaparkok mind találhatók azokban a dunántúli élményfürdőkben, melyek az olcsóbb kategóriába tartoznak.

Hogyan javítja az úszás a helytelen testtartásokat és a gerinc betegségeit?

Szakszerű úszógyakorlatokkal csökkenthetjük a gerincbetegségek tüneteit és a fájdalmakat, sok esetben eredményesen gyógyíthatjuk a helytelen testtartást, felerősíthetjük a szárazföldi gyakorlatok hatásfokát, erősíthetjük az izomzatot.