Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Balaton Piknik Balatonbogláron 2021

Balatonboglár 2021. szeptember 13. - 2021. szeptember 14. Még nem hivatalos időpont
HelyBalatonboglár, Kilátó u., 8630


Balaton Piknik Balatonbogláron
Az ország egyik leglenyűgözőbb koncerthelyszínén, a Balatonboglári Gömbkilátónál lépnek színpadra a világsztárok, a chill fesztiválján. A Gömbkilátó alatti réten nincs éjszakába nyúló multaás, színpad előtti tömörülés helyett inkább a fűben vagy a függőágyakon érdemes heverni. 
A balatonboglári Gömbkilátó alatti rét, függőágyakkal, plédekkel, a színpad mögött a Balatonnal igazán nagyszerű helyszín. A piknikélményt foodtruckok és balatoni borászok teszik kényelmesebbé. 
A 11. életévüket be nem töltött gyermekek ingyen jöhetnek a Balaton Piknikre – érvényes jeggyel rendelkező szülő(k) kíséretében.
A rendezvény kutyabarát, de nagy lesz a meleg, a hang és a tömeg, nem biztos, hogy a kutyusok ezt jó mókának tartanák. Ha mégis elvinnék a blökit, mindenképp tartsák pórázon és vigyázzanak rá nagyon! A Balaton Piknik nem ottalvós, a koncertek után sajnos nem lesz lehetőség a Gömbkilátónál tölteni az éjszakát.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hogyan fürdőzik a magyar

Mondja el, Ön hogyan jár fürdőbe, strandra vagy wellness-ezni és nyerjen ajándékutalványt, wellnesshétvégét, fürdőbelépőket vagy kozmetikai ajándékcsomagot!
Kattintson a részletekért...Megnézem
2021. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Fürdőajánló