Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Jazz és a Bor fesztiválja

Balatonboglár
Hely8630 Balatonboglár


Jazz és a Bor fesztiválja
A nyár a fesztiválok ideje, nem maradhat el Balatonbogláron sem ez a sokszínű rendezvény. A Balaton déli partján, minden korosztályt vár a már megszokott programsorozat. 
A helyi jellegzetességek népszerűsítése, a mediterrán hangulat, a borászok bemutatói és a jazz-koncertek színes és kellemes elfoglaltságot ígérnek. Az ízek kavalkádja mindenkit vár a helyszínre, és a jazz-zene kedvelőinek is megrendezendő eseményen egész nap szól a jazz, és emellett még a gyerekek is jól érezhetik magukat.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Jazz és a Bor fesztiválja: július 11.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...