Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Anna-bál Balatonfüred 2023

Balatonfüred
Hely8230 Balatonfüred, Gyógy tér


Anna-bál Balatonfüred
Balatonfüred ad otthont az ország legrégebbi és egyik legrangosabb társadalmi eseményének, az Anna-bálnak. Az eseményt az Anna Grand Hotel díszes termeiben, patinás udvarában, új helyszínként a Gyógy téren rendezik meg.
Az első Anna-bált 1825. július 26-án rendezték meg Balatonfüreden. Az esemény egyben a fürdőévad első szakaszának végét jelenti. Az első bált követően az Anna-bál mindig az ország legelőkelőbb báljai közé tartozott, ahol a haza legjelesebb művészei, politikusai találkoztak. 

Nézze meg a balatonfüredi Anna-bálról készült videókat!


A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. július 22.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Balatonfüred
Látnivalók