Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Annagora Aquapark

Éjszakai fürdőzés
Aquapark, Élményfürdő
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Balatonfüreden

Kattintson és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni…Megnézem
A balatonfüredi Annagora Aquapark feledhetetlen élményeket nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Többféle hullámmedence, vízi csúszda és játékos gyermekmedence várja a vízi élményekre szomjazó strandolókat az élményfürdőben..
A szupermodern technikával felszerelt Annagora Aquapark kitűnő szórakozási lehetőség azok számára, akik extrém vízi élményeket keresnek. A fürdőben számos társas játékos szolgáltatást vehetnek igénybe a vendégek, és gyermekes családok igényeit is maximálisan figyelembe veszik.

Gyermekparadicsom

Az Annagorában a gyerekek mindig a figyelem központjában lehetnek, hiszen a hatalmas gyermekmedence az Aquapark  legfrekvenráltabb részén helyezkedik el, amelyhez egy gyermek-hullámedence is tartozik. A nyugalom garantált, ugyanis a medencét a „Lassú folyó” övezi.

Hullámparádé 

A hullámok tengerparti élményt kölcsönöznek a fürdőnek, a hullámlökések periodikusán, óránként érkeznek. Az Aquapark nagy előnye, hogy a hullámokat nem csak a felnőttek, de a gyerekek is élvezhetik. Annak érdekében, hogy a kicsik megfelelő biztonságba lehessenek, külön – a gyermekekre specializált – hullámmedence is működik a gyermek-élménymedence elkülönített részében.

Vízi csúszdák 

Az Annagora Aquapark tizenkét különböző csúszda biztosítja a vendégek felhőtlen szórakozását – van Hagyma, forgó szél, Lassú folyó, Őrült folyó, Anaconda csúszda, és két versenycsúszda is működik – a Turbó és a Kamikáze.

Éjszakai fürdőzés 

A fürdőben alkalmanként - leginkább kánikulai szombatokon - éjszakai fürdőzést is meghirdetnek 19:00-01:00 között. Ilyenkor kedvezményes éjszakai belépővel lehet igénybe venni a szolgáltatásokat, illetve a napközben jegyet váltott vendégek estére is maradhatnak hűsölni.

Szállások a fürdő közelében