Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Annagora Aquapark
Az Annagora Aquapark zárása: 2023. augusztus 27. Tervezett nyitás: 2024. június

Éjszakai fürdőzés
Aquapark, Élményfürdő, Gyógyfürdő
Árak és információk

Az Annagora Aquapark zárása: 2023. augusztus 27. Tervezett nyitás: 2024. június második feleA balatonfüredi Annagora Aquapark feledhetetlen élményeket nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Többféle hullámmedence, vízi csúszda és játékos gyermekmedence várja a vízi élményekre szomjazó strandolókat az élményfürdőben..

A szupermodern technikával felszerelt Annagora Aquapark kitűnő szórakozási lehetőség azok számára, akik extrém vízi élményeket keresnek. A fürdőben számos társas játékos szolgáltatást vehetnek igénybe a vendégek, és gyermekes családok igényeit is maximálisan figyelembe veszik.

Gyermekparadicsom

Az Annagorában a gyerekek mindig a figyelem központjában lehetnek, hiszen a hatalmas gyermekmedence az Aquapark  legfrekvenráltabb részén helyezkedik el, amelyhez egy gyermek-hullámedence is tartozik. A nyugalom garantált, ugyanis a medencét a „Lassú folyó” övezi. Egy csúszógumin ülve sodródnak sárkányok között és hidak alatt, míg el nem érik a vízesést. A bizonytalanabbakat anya vagy apa segíti a csúszógumit fogva. Ha a vízi játékban már elfáradtak a gyerekek, kipróbálhatják a többek között homokozóval, mászókával, hintával felszerelt modern játszóteret, mely a gyermekmedencéktől alig 50 méterre található. Leégés ellen a játékok fölé kifeszített napvitorlák védenek. Emellett a vízen járó labdát is kipróbálhatjuk. 

Hullámparádé 

A hullámok tengerparti élményt kölcsönöznek a fürdőnek, a hullámlökések periodikusán, óránként érkeznek. Az Aquapark nagy előnye, hogy a hullámokat nem csak a felnőttek, de a gyerekek is élvezhetik. Annak érdekében, hogy a kicsik megfelelő biztonságba lehessenek, külön – a gyermekekre specializált – hullámmedence is működik a gyermek-élménymedence elkülönített részében.

Vízi csúszdák 

Az Annagora Aquapark tizenkét különböző csúszda biztosítja a vendégek felhőtlen szórakozását – van Hagyma, forgó szél, Lassú folyó, Őrült folyó, Anaconda csúszda, és két versenycsúszda is működik – a Turbó és a Kamikáze.

Éjszakai fürdőzés 

A fürdőben alkalmanként - leginkább kánikulai szombatokon - éjszakai fürdőzést is meghirdetnek 19:00-01:00 között. Ilyenkor kedvezményes éjszakai belépővel lehet igénybe venni a szolgáltatásokat, illetve a napközben jegyet váltott vendégek estére is maradhatnak hűsölni.

Ha rossz az idő

Ha a kültéri időjárás nem megfelelő a fürdőzéshez, a vendégeket belső, fűtött wellness medence várja. Az ellazulás garantált a medence különböző pontjain elhelyezett élményelemekkel: nyak- és hátzuhany, buzgárok, pezsgőfürdő, sodrófolyosó, stb. A külső wellness medencével való összeköttetést vízi átjáró biztosítja.
 

Nézzen körül a balatonfüredi Annagora Aquaparkban!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával).

 

Az aquapark medencéinek és csúszdáinak 360 fokos képei:
 
 

Nézze meg az Annagoráról készült videót is!

Hova kiránduljunk a környéken?

balatonfüredi térség egyik legszebb kirándulóhelye a Koloska-völgy. A szorosokkal tarkított térségbe érve esővédő tetőkkel, padokkal, asztalokkal, szalonnasütő helyekkel találkozunk, és még egy kis szabadtéri színpad is van itt. Ahol a ligetes erdő egyre sűrűbbé válik, hamarosan felérünk a Tamás-hegy (315 m) tetejére, a fából épült Jókai-kilátóhoz. A háromemeletes építményről rálátunk Balatonfüredre és a teljes Tihanyi-félszigetre is. A kicsit több mint 600 méter hosszú tanösvényen hat állomáson pihenhetünk meg és gyönyörködhetünk a tóra nyíló panorámában. Balatonfüreden találjuk a legtöbb kikötőt egy településen belül, összesen 11 helyen van lehetőség kikötni a hajóknak. Balatonfüredről indul Európa legnagyobb tókerülő versenye is, a Kékszalag. Az egyik legszebb kikötő a Tagore sétány mentén húzódik, a Baharthoz tartozik, 70 férőhelyes. A közelben számos kiváló étterem és cukrászda várja azokat, akik itt állnak meg. A fokozottan védett balatonfüredi Lóczy-barlang gyalog félórás sétával érhető el, benn a hőmérséklet 12 fok, a villanyvilágítással ellátott, oda-vissza 120 m hosszúságú túrát szezonálisan (április 28–szeptember 30.), szakvezetés mellett, utcai ruházatban tehetik meg a látogatók.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Annagora Aquapark aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében