Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Annagora Aquapark

Magyarország, 8230 Balatonfüred, Fürdő u. 35.
+36 87 581 430
Éjszakai fürdőzés
Aquapark, Élményfürdő

Árak és információk
A legkorszerűbb technikával felszerelt Annagora Aquapark feledhetetlen élményeket nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Többféle hullámmedence, vízi csúszda és játékos gyermekmedence várja az extrém vízi élményekre szomjazó nagyérdeműt.
 
A szupermodern technikával felszerelt Annagora Aquapark kitűnő szórakozási lehetőség azok számára, akik extrém vízi élményeket keresnek. A fürdőben számos társas játékos szolgáltatást vehetnek igénybe a vendégek, és gyermekes családok igényeit is maximálisan figyelembe veszik.

Gyermekparadicsom

Az Annagorában a gyerekek mindig a figyelem központjában lehetnek, hiszen a hatalmas gyermekmedence az Aquapark  legfrekvenráltabb részén helyezkedik el, amelyhez egy gyermek-hullámedence is tartozik. A nyugalom garantált, ugyanis a medencét a „Lassú folyó” övezi.

Hullámparádé 

A hullámok tengerparti élményt kölcsönöznek a fürdőnek, a hullámlökések periodikusán, óránként érkeznek. Az Aquapark nagy előnye, hogy a hullámokat nem csak a felnőttek, de a gyerekek is élvezhetik. Annak érdekében, hogy a kicsik megfelelő biztonságba lehessenek, külön – a gyermekekre specializált – hullámmedence is működik a gyermek-élménymedence elkülönített részében.

Vízi csúszdák 

Az Annagora Aquapark tizenkét különböző csúszda biztosítja a vendégek felhőtlen szórakozását – van Hagyma, forgó szél, Lassú folyó, Őrült folyó, Anaconda csúszda, és két versenycsúszda is működik – a Turbó és a Kamikáze.


Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá