Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Kárpát-medencei Népi Textilfesztivál

Békéscsaba
Hely5600 Békéscsaba, Bajza u. 33.


Kárpát-medencei Népi Textilfesztivál
A kétévente megrendezésre kerülő esemény a népi textíliával foglalkozók legnagyobb országos megmérettetése és találkozása. 

A 3 napos fesztivál keretében a résztvevők azokkal a hazai és külföldi törekvéssel, alkotóműhelyekkel, alkotókkal ismerkednek meg, amely az eredeti népi textíliák mai használatával (lakástextil és viselet) foglalkoznak.

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Kárpát-medencei Népi Textilfesztivál: március 01.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Békéscsaba
Látnivalók