Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Bükfürdő-Csepreg Félmaraton

Bükfürdő
HelyBükfürdő Thermal & Spa


Bükfürdő-Csepreg Félmaraton
Futócipőt fel, hamarosan indul a Bükfürdő-Csepreg Félmaratonon!

2023. szeptember 23-án szombaton Bük Város Önkormányzata, Csepreg Város Önkormányzata, valamint a Büki Gyógyfürdő Zrt. ismét, immár harmadik alkalommal megrendezi hagyományos őszi futóversenyét. 


A versenyen több távon lehet indulni: félmaraton egyéni és 3 fős váltóban, 7 kilométer egyéni valamint  500 és 1 000 méter gyerek távokon.

 

A verseny a megújult Termál térről indul, ahol este a Magna Cum Laude zenekar szórakoztatja a versenyzőket és a vendégeket. 

 

A nevezés már elindult, részletekről ezen a weboldalon olvashatnak. 

 

A futóverseny egyben támogatás is, hiszen a nevezési díjból befolyt összeget a büki Csodaország Óvoda, Bölcsőde és Közétkeztetést Ellátó Intézmény és a Csepregi Óvodásokért Alapítvány javára ajánljuk fel.
 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Bükfürdő-Csepreg Félmaraton: szeptember 21.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.
2024. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Bükfürdő
Látnivalók