Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók További ajánlatok

Büki torkoskodás torkos csütörtökön

Bükfürdő 2019. február 28.
Hely9737 Bük Széchenyi u. 42.


Büki torkoskodás torkos csütörtökön
Február 28-án hagyományos gasztronómiai programon vehetnek részt a disznótoros ízek kedvelői Bükön.
Időpont: 2019. február 28. 08:00
Helyszín: Koczán-ház (9737 Bük Széchenyi u. 42.)
"Ama díszes kompánia, a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár jókedvű társasága szeretettel híja Önt és családjának minden tisztes tagját az Úrnak 2019. esztendejében Böjtelő havának (február) 28. napján, torkos csütörtökön dicső eleinknek szokását felelevenítvén, hagyományt megtartó disznóölésre, mely Bük városában, a Koczán-háznál (Széchenyi u. 42., a Városháza mögött) kerül megrendezésre."


Több információ a programról


Témába vág

Gyógyfürdők, amelyek neve talán kevesebbeknek ismerős

Nyírbátor, Celldömölk és Sopron nem kifejezetten gyógyvízéről ismert, de gyógyászati szolgáltatások széles skáláját találjuk fürdőikben. Az országosan ismert, hatalmas fürdőkomplexumok mellett a kisebb fürdőkbe is érdemes ellátogatnunk.

Fürdők és sípályák: Karintia bámulatos úti céljai

Ausztria legdélebbi tartományában, Karintiában lélegzetelállító alpesi tájakon síelhetünk napközben, de a nap végén a legjobb érzés mégiscsak elmerülni egy forró jakuzziban, vagy lazítani a szaunában. Mutatjuk a fürdőket, ahol ezt mind megtehetjük.

Termálfürdők, ahol meleg vízben úszva juthatunk ki a szabadba - 2. rész

Ezekben a fürdőkben a medencéből sem kell kiszállnia, hogy a fedett részből egy kiúszón keresztül a szabadba jusson. Csodálja a hóesést abból a forró szabadtéri termálmedencéből, ahová csúszkálás és didergés nélkül jutott el.