Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Csabai Kolbászfesztivál 2022

Békéscsaba
Hely5600, Békéscsaba, Városi Sportcsarnok


Csabai Kolbászfesztivál
A csabai kolbászfesztivál Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb gasztronómiai rendezvénye, amit a híres hungarikum és Európai Unió által is védett csabai kolbászra alapozva rendeznek meg Békéscsabán. 
3 napig tart, ezalatt átlagosan kb. 60-70 000 ember fordul meg, tehát annyi, mint a város teljes lakossága. Bent, a csarnokban az első két nap zajlik a mezőgazdasági kiállítás, az utolsó napon a versenyé a főszerep. A kinti sátrakban rendezik meg a borvígadalmat (30 pincészet), illetve a kísérőrendezvényeket. A rendezvények ma már a parkoló területére is kiterjednek.
2008 óta kiállításon mutatják be a Békés megyei települések kultúráját, gasztronómiáját.

Nézze meg a Csabai Kolbászfesztiválról készült videókat!


A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2022. október 27. - 2022. október 30.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2022. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Békéscsaba
Látnivalók