Quantcast

Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Cserkeszőlői Szüreti Bál

Cserkeszőlő
Hely5465 Cserkeszőlő


Cserkeszőlői Szüreti Bál
Már hagyományosan rendezik meg Cserkeszőlőn a Szüreti bált, melyen színes programokkal, felvonulással és neves fellépőkkel várják a látogatókat.
A vásári forgatag mellett igyekeznek méltón megemlékezni az elmúlt 40 év báljairól. Természetesen a hagyományos szüreti felvonulás sem marad ki a programból. Este pedig számos neves fellépővel várják a vendégeket. A rendezvényt bállal zárják.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Cserkeszőlői Szüreti Bál: augusztus 31.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Cserkeszőlő
Látnivalók