Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók További ajánlatok

Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda

A legjobb elérhető szállások Cserkeszőlőn

Kattintson és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni…Megnézem
A 2010-ben felújított és kibővített Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ nem csak a gyógyulni vágyók számára kínál fürdőzési lehetőséget. A változatos bel- és kültéri medencék, csúszdák, sportolási lehetőségek és a nagy strandterület mindenki számára
Cserkeszőlő a Tiszazug szívében található; a településre látogató vendégeket, nyaralókat Jász-Nagykun-Szolnok megye leggazdagabb természeti értékekkel rendelkező kistérsége várja, a fürdő mellett rengeteg élményt és látnivalót biztosít számukra Cserkeszőlő és környéke. Persze a legtöbben mégis a 2300 méter mélyről feltörő, mintegy 82 fokos gyógyvíz miatt látogatnak el Cserkeszőlőre.
A 2010-ben felújított és kibővített gyógy- és strandfürdő azonban nem csak a gyógyulni vágyók számára kínál kiváló alternatívát, hiszen a kilenc medence, a csúszdák, a strandröplabda, strandfoci, minigolf, bowling és tenisz pályák kortól és nemtől függetlenül mindenki számára kellemes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak. A Téli fürdőnek köszönhetően a gyógyvíz kellemes hatását már nem csak nyaranta lehet élvezni. A Szauna Sziget infra-, finn szaunával és aroma kabinnal várja a forróság kedvelőit. A gyógyászati részlegen krioszauna és sószoba is működik.

Strandfürdő

A strandfürdő  körülbelül 8 hektáron fekszik, medencéinek egy része télen is üzemel. Május 1-től szeptember 30-ig viszont teljes kapacitással szolgálja vendégeit. Összesen kilenc, különféle medence nyújt a forróságban enyhülést. Strandfürdőben minden korosztály el tudja foglalni magát, a gyógyvizes medencék mellett, a gyermekek, családok, úszók, úszni tanulók és különleges élményekre vágyók is megtalálják a számításukat.
Aki pedig megunta a vízi élményeket, az igénybe veheti a homokos, labdajátékokra alkalmas, szabvány méretű strandfoci, strandröplabda, strandkézilabda pályákat vagy kipróbálhatja a mini golfot is. És akinek még ez sem volna elég, az vízi gimnasztikán, aerobikon, lábtengón, strechingen, pilatesen, sőt még turul-röpteniszen is részt vehet. Természetesen a gyermekek számára is kínálnak elfoglaltságot, rendszeresen vannak ügyességi játékok, kézműves foglalkozások, játékos vízi torna, illetve petanque.
Tengerparti hangulatot áraszt a Napsugár étterem tetején kialakított és az úszómedencéhez egy látványos híddal csatlakozó koktél terasz. Jakuzzi medencék, pihenőágyak szolgálják a kényelmet, kikapcsolódást.

Téli fürdő

A 2010-ben átadott komplex, három szintes Téli fürdő létrehozásával a nemzetközi trendeknek is megfelelő, időjárástól független termálfürdő-szolgáltatások biztosítottak Cserkeszőlőn. A fedett téli termál-élményfürdőnek köszönhetően a rosszabb idő beálltával is megtalálják számításaikat a családos vendégek.
A Téli fürdőben két gyógyvizes medence, jakuzzi és élménymedence üzemel. Ez utóbbi egy igazi gyermekparadicsom, sodrófolyosó, óriáscsúszda, dögönyözők, légbefúvásos talpmasszírozó és pezsgőfürdő, valamint egy szabadtéri medence kiúszó tartozik hozzá. A bébipancsolóban mini csúszda és állatfigurák színesítik a hangulatot. A tanmedence pedig kiválóan alkalmas úszás oktatásra és úszásra is.

Gyógyászat

A Gyógyfürdőben három féle – reumatológia, bőrgyógyász, és ortopédia – szakorvosi rendelés folyik, melyek az ország egész területéről fogadnak betegeket. Az Európai Unió tagországaiból érkező, az unió tagállamaiban használható egészségbiztosítási kártyával rendelkező betegek, a támogatott áron vehetik igénybe a kezeléseket.
A gyógyvíz magas alkáli-klorid és hidrogén-karbonát tartalmának köszönhetően számos egészségügyi problémára rendkívül pozitív hatással bír. A víz jótékony hatásainak köszönhetően nagyon eredményesen gyógyíthatók a krónikus mozgásszervi és reumatikus betegségek, valamint a nőgyógyászati bántalmak is.

Szállások a fürdő közelében


Szállásajánló

Jurta tábor

Cserkeszőlő
Közvetlen átjárás: Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ
gyermekbarátgyermekbarát
aktív és sportaktív és sport