Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Cserkeszőlőn

Kattintson és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni…Megnézem
A 2010-ben felújított és kibővített Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ nem csak a gyógyulni vágyók számára kínál fürdőzési lehetőséget. A változatos bel- és kültéri medencék, csúszdák, sportolási lehetőségek és a nagy strandterület mindenki számára
Cserkeszőlő a Tiszazug szívében található; a településre látogató vendégeket, nyaralókat Jász-Nagykun-Szolnok megye leggazdagabb természeti értékekkel rendelkező kistérsége várja, a fürdő mellett rengeteg élményt és látnivalót biztosít számukra Cserkeszőlő és környéke. Persze a legtöbben mégis a 2300 méter mélyről feltörő, mintegy 82 fokos gyógyvíz miatt látogatnak el Cserkeszőlőre.
A 2010-ben felújított és kibővített gyógy- és strandfürdő azonban nem csak a gyógyulni vágyók számára kínál kiváló alternatívát, hiszen a kilenc medence, a csúszdák, a strandröplabda, strandfoci, minigolf, bowling és tenisz pályák kortól és nemtől függetlenül mindenki számára kellemes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak. A Téli fürdőnek köszönhetően a gyógyvíz kellemes hatását már nem csak nyaranta lehet élvezni. A Szauna Sziget infra-, finn szaunával és aroma kabinnal várja a forróság kedvelőit. A gyógyászati részlegen krioszauna és sószoba is működik.

Strandfürdő

A strandfürdő  körülbelül 8 hektáron fekszik, medencéinek egy része télen is üzemel. Május 1-től szeptember 30-ig viszont teljes kapacitással szolgálja vendégeit. Összesen kilenc, különféle medence nyújt a forróságban enyhülést. Strandfürdőben minden korosztály el tudja foglalni magát, a gyógyvizes medencék mellett, a gyermekek, családok, úszók, úszni tanulók és különleges élményekre vágyók is megtalálják a számításukat.
Aki pedig megunta a vízi élményeket, az igénybe veheti a homokos, labdajátékokra alkalmas, szabvány méretű strandfoci, strandröplabda, strandkézilabda pályákat vagy kipróbálhatja a mini golfot is. És akinek még ez sem volna elég, az vízi gimnasztikán, aerobikon, lábtengón, strechingen, pilatesen, sőt még turul-röpteniszen is részt vehet. Természetesen a gyermekek számára is kínálnak elfoglaltságot, rendszeresen vannak ügyességi játékok, kézműves foglalkozások, játékos vízi torna, illetve petanque.
Tengerparti hangulatot áraszt a Napsugár étterem tetején kialakított és az úszómedencéhez egy látványos híddal csatlakozó koktél terasz. Jakuzzi medencék, pihenőágyak szolgálják a kényelmet, kikapcsolódást.

Téli fürdő

A 2010-ben átadott komplex, három szintes Téli fürdő létrehozásával a nemzetközi trendeknek is megfelelő, időjárástól független termálfürdő-szolgáltatások biztosítottak Cserkeszőlőn. A fedett téli termál-élményfürdőnek köszönhetően a rosszabb idő beálltával is megtalálják számításaikat a családos vendégek.
A Téli fürdőben két gyógyvizes medence, jakuzzi és élménymedence üzemel. Ez utóbbi egy igazi gyermekparadicsom, sodrófolyosó, óriáscsúszda, dögönyözők, légbefúvásos talpmasszírozó és pezsgőfürdő, valamint egy szabadtéri medence kiúszó tartozik hozzá. A bébipancsolóban mini csúszda és állatfigurák színesítik a hangulatot. A tanmedence pedig kiválóan alkalmas úszás oktatásra és úszásra is.

Gyógyászat

A Gyógyfürdőben három féle – reumatológia, bőrgyógyász, és ortopédia – szakorvosi rendelés folyik, melyek az ország egész területéről fogadnak betegeket. Az Európai Unió tagországaiból érkező, az unió tagállamaiban használható egészségbiztosítási kártyával rendelkező betegek, a támogatott áron vehetik igénybe a kezeléseket.
A gyógyvíz magas alkáli-klorid és hidrogén-karbonát tartalmának köszönhetően számos egészségügyi problémára rendkívül pozitív hatással bír. A víz jótékony hatásainak köszönhetően nagyon eredményesen gyógyíthatók a krónikus mozgásszervi és reumatikus betegségek, valamint a nőgyógyászati bántalmak is.

Szállások a fürdő közelében