Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Debrecziner Gourmet Fesztivál

Debrecen
Hely4032 Debrecen, Nagyerdei Park


Debrecziner Gourmet Fesztivál
Három napon keresztül kóstolhatnak-lazulhatnak az érdeklődők a debreceni Nagyerdőben, a Békás-tó partján.
Ráhangolódhatunk egy-két pohár borral és különleges street-food fogásokkal arra, hogy milyen kúl a gourmet-élet. Megszokott módon a Debrecziner Gourmet Fesztiválra előzetesen lehet regisztrálni. Lényege, hogy a szervezők felkészülhessenek az érkezésekre és optimális körülményt biztosítstanak a gördülékeny kiszolgáláshoz. Ráadásul a regisztráció értéke teljes egészében lefogyasztható.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Debrecziner Gourmet Fesztivál: szeptember 02.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Debrecen
Látnivalók