Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Debrecziner Gourmet Fesztivál 2020

Debrecen 2020. június 14. - 2020. június 16. (várható időpont)
Hely4032 Debrecen, Nagyerdei Park


Debrecziner Gourmet Fesztivál
Három napon keresztül kóstolhatnak-lazulhatnak az érdeklődők a debreceni Nagyerdőben, a Békás-tó partján.
Ráhangolódhatunk egy-két pohár borral és különleges street-food fogásokkal arra, hogy milyen kúl a gourmet-élet. Megszokott módon a Debrecziner Gourmet Fesztiválra előzetesen lehet regisztrálni. Lényege, hogy a szervezők felkészülhessenek az érkezésekre és optimális körülményt biztosítstanak a gördülékeny kiszolgáláshoz. Ráadásul a regisztráció értéke teljes egészében lefogyasztható.

A legjobb elérhető szállások Debrecenben az Aquaticum közelében

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
2020. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Témába vág

Eldőlt, melyik lett Az Év Fürdője 2019-ben

Ezen a nyáron már ötödik alkalommal versengtek a hazai fürdők egymással. Az Év Fürdője közönségszavazáson 2019-ben is három kategóriában kerestek győztest. Az idei győztesek: egy nagy visszatérő, egy építészeti különlegesség és egy nagyváros legkisebb fürdője.

Fürdők, ahol ledobhatja a textilt

A szauna legnagyobb rajongói szerint a forró kamra hatása csak ruha nélkül az igazi. Magyarországon sokan még idegenkednek a meztelen szaunázás örömeitől, de egyre több fürdő biztosít már erre is lehetőséget.

Sós termálvizeink - mire jók, hol találunk ilyet?

Az alföldi fürdők jó része, így Hajdúszoboszló, Debrecen, Gyula, Cserkeszőlő, Gyopárosfürdő, Karcag, Kiskőrös, Nyíregyháza-Sóstó, vagy például Tamási, Igal, Zalakaros, Sárvár, Eger, Pesterzsébet, Kiskunmajsa mind-mind ezzel a típusú hévízzel rendelkezik.