Quantcast

Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlat

Egerszalók
Hely3394 Egerszalók, Kossuth u. 63


Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlat
Az Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlat minden évben július harmadik hetében, csütörtökön kezdődik, és vasárnapig tart. Átlagosan mintegy ezer résztvevőjével joggal nevezhető Magyarország (jelenleg) legnagyobb, több napig tartó katolikus ifjúsági találkozójának.

Az elsősorban 16-25 év közötti fiataloknak szóló színvonalas előadásokon túl, kiemelt hangsúlyt kapnak az úgynevezett “kiscsoportos beszélgetések” is, amelyek segítségével a résztvevő fiatalok, élményeiket és gondolataikat egymással megosztva, hatékonyabban tudják feldolgozni az előadásokon hallottakat.  A lelki elmélyülés mellett, a fiatalok fesztivál keretében is megélhetik a keresztény örömöt.

Az Egerszalóki Találkozó és Lelkigyakorlat szervezési feladatait az Egri Főegyházmegye végzi.

 

Közeli fürdők

 

Az egerszalóki fürdőben páratlan természeti környezetben, a sódomb tövében lehet élvezni a termálfürdőzést. A különleges teraszos mészkőképződmény lábánál épült Saliris fürdő sokoldalú, magas színvonalú gyógyászati és wellness szolgáltatásokat nyújt, a létesítményben összesen 24 külső és beltéri medence kapott helyet. Gyógyvizes ülőmedencék, pezsgőfürdő, élménymedencék, gyerekmedencék és csúszda biztosítják a kellemes időtöltést minden korosztály számára. A Saliris szomszédságában működő Nosztalgia Fürdő 3 gyógyvizes medencével várja vendégeit, hétvégente éjszakai fürdőzéssel. 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlat: július 11.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Egerszalók
Látnivalók