Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlat 2023

Egerszalók
Hely3394 Egerszalók, Kossuth u. 63


Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlat
Az Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlat minden évben július harmadik hetében, csütörtökön kezdődik, és vasárnapig tart. Átlagosan mintegy ezer résztvevőjével joggal nevezhető Magyarország (jelenleg) legnagyobb, több napig tartó katolikus ifjúsági találkozójának.

Az elsősorban 16-25 év közötti fiataloknak szóló színvonalas előadásokon túl, kiemelt hangsúlyt kapnak az úgynevezett “kiscsoportos beszélgetések” is, amelyek segítségével a résztvevő fiatalok, élményeiket és gondolataikat egymással megosztva, hatékonyabban tudják feldolgozni az előadásokon hallottakat.  A lelki elmélyülés mellett, a fiatalok fesztivál keretében is megélhetik a keresztény örömöt.

Az Egerszalóki Találkozó és Lelkigyakorlat szervezési feladatait az Egri Főegyházmegye végzi.

 

Közeli fürdők

 

Az egerszalóki fürdőben páratlan természeti környezetben, a sódomb tövében lehet élvezni a termálfürdőzést. A különleges teraszos mészkőképződmény lábánál épült Saliris fürdő sokoldalú, magas színvonalú gyógyászati és wellness szolgáltatásokat nyújt, a létesítményben összesen 24 külső és beltéri medence kapott helyet. Gyógyvizes ülőmedencék, pezsgőfürdő, élménymedencék, gyerekmedencék és csúszda biztosítják a kellemes időtöltést minden korosztály számára. A Saliris szomszédságában működő Nosztalgia Fürdő 3 gyógyvizes medencével várja vendégeit, hétvégente éjszakai fürdőzéssel. 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. július 13. - 2023. július 16.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Egerszalók
Látnivalók