Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő

A legjobb elérhető szállások Egerszalókon és környékén

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért tud megszállni...Megnézem
Az egerszalóki fürdőben, a Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdőben páratlan természeti környezetben, a sódomb tövében lehet élvezni a termálfürdőzést.

A fürdő belépőjegy árait itt találja.
A nyitvatartásért ide kattintson.
Egerszalókon, a Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdőben páratlan természeti környezetben, a sódomb tövében lehet élvezni a termálfürdőzést.
 
Egerszalók igazi nevezetessége a község déli részén a föld mélyéből feltörő termálforrás és a lefolyó víz által létrehozott mészkődomb, mely az évek során sódomb néven vált ismerté. A 65-68 fokos ásványi anyagokban igen gazdag gyógyvíz folyamatosan építi az impozáns látványt nyújtó csipkézett, fehér képződményeket. A Sódomb és környéke, a gyógyfürdőt körbe ölelő terület 2016 óta minősített gyógyhely.
Egerszalók is gyógyhely lett >>>

Gyógy- és wellnessfürdő

A Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő 2007 óta fogad vendégeket. A domboldalról lefolyó gyógyvíz alkotta különleges teraszos mészkőképződmény lábánál épült fürdő sokoldalú, magas színvonalú gyógyászati és wellness szolgáltatásokat nyújt.
 
Az 1900 m2 vízfelülettel rendelkező létesítményben összesen 24 külső és beltéri medence kapott helyet. Gyógyvizes ülőmedencék, pezsgőfürdő, élménymedencék, gyerekmedencék és csúszda biztosítják a kellemes időtöltést minden korosztály számára.

Szaunavilág

A fürdő exkluzív Szaunavilágában fürdőruhás és fürdőruhamentes rész is fellelhető. A belső térben két finn szauna, bioszauna, thermium, gőzkabin, aromakabin, valamint egy merülő medence található, míg a fürdő külső területén két rönkfából készült finn szauna ház, valamint egy merülő medence várja a vendégeket. Naponta több alkalommal tartanak szauna szeánszokat, jeges, sörös, mézes, sós ceremóniákat.
Rönkfából készült finn szaunaház

Nosztalgia fürdő

A fürdő sokak által kedvelt nosztalgia strandja a nagy parkoló mellett található, három medencével rendelkezik. Hangulata a 70-es és 80-as éveket idézi, mikor vadregényes körülmények között élvezték a vendégek az egerszalóki gyógyvíz üdítő hatását.
Nosztalgia strand

Szállások a fürdő közelében