Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók

Éjszakai fürdőzés a Tamási Fürdőben

Tamási 2020. február 28.
HelyThermal Spa Tamási


Éjszakai fürdőzés a Tamási Fürdőben
A Tamási Fürdő – egész évben – pénteken és szombaton 22 óráig tart nyitva, hiszen tudjuk, hogy az élet éjszaka sem áll meg!
A fürdő felé sétálva, a távolból figyelve a medencéket, kinek ne jutott volna még eszébe, hogy vajon milyen lehet sötétedés után a strandon maradni? Milyen lehet a vízben éjszaka fürdőzni?
A válasz egyszerű: hangulatos és különleges!
Néhány éve még kuriózumnak számított az éjszakai fürdőzés, korábban erre csak zártkörű rendezvényeken nyílt lehetőség. Ám a fokozott érdeklődés miatt egyre több helyen élvezhetjük már éjszaka is a fürdőzést, szaunázást. Egy fárasztó hét után tökéletes felfrissülést adhat a csobbanás, és az sem akadály, ha valaki estig dolgozik, pénteki és szombati nyitva tartásunkat hozzájuk (is) alakítottuk. Az éjszakai fürdőzés során az összes benti medencénk, valamint a szaunavilágunk is várja a lazítani, kikapcsolódni vágyó vendégeinket!
Termálfürdőnk kültéri medencéiben ülve egészen különleges élmény a forró vízből szemlélni a csillagokat az égen, sőt, télen még ez a látvány is fokozható, amikor nyakig merülünk, közben pedig esik ránk a hó.


Több információ a programról


Témába vág

Karosi tavasz - Aktív pihenés az egész családnak

Zalakaroson egész évben változatos programok várják a látogatókat, de igazán pezsgővé akkor válik az élet a településen, amikor szabadtéri rendezvények is vannak. A friss levegő, a csodás táj, a helyiek kreativitása és kedvessége, a tavaszi napsugarakkal karöltve, mindenkinek pompás időtöltést ígér.

Exkluzív gyógyászat és különleges élményfürdők Baranya és Tolna megyében

Az Év Fürdője, exkluzív gyógyászati központok, élményfürdők, szivárvány csúszda, izgalmas kincses, kalózhajós gyerekbirodalmak is találhatók a két dél-dunántúli megye fürdői között.

Kastély- és fürdőtúra Északnyugat-Magyarországon

A csodaszép japán- és angolkerttel, szobrokkal és 41 szobával rendelkező sorokpolányi kastélyt évente egyszer vehetjük birtokba, de a fertődi Esterházy, a körmendi Batthyány, a sárvári Nádasdy, a nagycenki Széchenyi-kastélyt minden nap megnézhetjük, a Duditsban meseszép esküvőt rendezhetünk, a zsennyei Bezerédjben pedig igazi művész környezet tárul elénk.