Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Hajdúszoboszló ősszel is...Hajdúszoboszló ősszel is...

Éjszakai fürdőzés a Tamási Fürdőben (bizonytalan ideig nem lesz megtartva)

Tamási 2020. május 09.
HelyThermal Spa Tamási


Éjszakai fürdőzés a Tamási Fürdőben (bizonytalan ideig nem lesz megtartva)
A Tamási Fürdő – egész évben – pénteken és szombaton 22 óráig tart nyitva, hiszen tudjuk, hogy az élet éjszaka sem áll meg!
A fürdő felé sétálva, a távolból figyelve a medencéket, kinek ne jutott volna még eszébe, hogy vajon milyen lehet sötétedés után a strandon maradni? Milyen lehet a vízben éjszaka fürdőzni?
A válasz egyszerű: hangulatos és különleges!
Néhány éve még kuriózumnak számított az éjszakai fürdőzés, korábban erre csak zártkörű rendezvényeken nyílt lehetőség. Ám a fokozott érdeklődés miatt egyre több helyen élvezhetjük már éjszaka is a fürdőzést, szaunázást. Egy fárasztó hét után tökéletes felfrissülést adhat a csobbanás, és az sem akadály, ha valaki estig dolgozik, pénteki és szombati nyitva tartásunkat hozzájuk (is) alakítottuk. Az éjszakai fürdőzés során az összes benti medencénk, valamint a szaunavilágunk is várja a lazítani, kikapcsolódni vágyó vendégeinket!
Termálfürdőnk kültéri medencéiben ülve egészen különleges élmény a forró vízből szemlélni a csillagokat az égen, sőt, télen még ez a látvány is fokozható, amikor nyakig merülünk, közben pedig esik ránk a hó.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Több információ a programról