Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Éjszakai fürdőzés a Zalaegerszegi Termálfürdőben

Zalaegerszeg 2020. február 08.
HelyZalaegerszegi Termálfürdő


Éjszakai fürdőzés a Zalaegerszegi Termálfürdőben
Minden hónap második szombatján este 20 órától 24 óráig extra hosszabbított nyitva tartással kedveskedik a Zalaegerszegi Termálfürdő. 
Az éjszakai fürdőzés során a vendégek minden medencét tudnak használni, a szaunákat is!
Kiváló alkalom lehet minden vendégnek aki lazulásra vágyik, pihenésre, kis romantikára, vagy csak felfrissülne.
Pihenje ki a hét fáradalmait péntek, vagy szombat este nálunk a zalaegerszegi színterápiás fürdőben, és élvezze a több mint 1000 méter mélyről érkező termálvíz jótékony hatását.
Az éjszakai fürdőzést egész napos napijeggyel lehet igénybe venni.
BÜFÉ  az éjszakai fürdőzés ideje alatt igénybe vehető! Koktélok, sör, bor, kis és nagy fröccs, büfé jellegű finom ételek széles választéka kapható a galéria részén kialakított büfében!


Több információ a programról


Témába vág

Legolcsóbb dunántúli fedett élményfürdők

95 m hosszú és szivárványszínű csúszdák, vízi attrakciókkal, trópusi szigettel, sodrással teli és hidegbe kiúszós élménymedencék, gyerekszauna, szaunaparkok mind találhatók azokban a dunántúli élményfürdőkben, melyek az olcsóbb kategóriába tartoznak.

7 remek fürdő ahol a gyerekek télen is jól érezik magukat

Érdemes kihasználni a nyugodt, közös napokat és az otthon gubbasztás vagy a karácsonyi maradék TV előtti majszolása helyett belevetni magunkat az önfeledt pihenés örömeibe. Gyerekdisco, vulkános csúszda, és csúszdaversenyek, szörfözés, búvárkodás, úszkálás a szabad ég alatt? Melyiket válasszuk?

Hogyan javítja az úszás a helytelen testtartásokat és a gerinc betegségeit?

Szakszerű úszógyakorlatokkal csökkenthetjük a gerincbetegségek tüneteit és a fájdalmakat, sok esetben eredményesen gyógyíthatjuk a helytelen testtartást, felerősíthetjük a szárazföldi gyakorlatok hatásfokát, erősíthetjük az izomzatot.