Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Zalaegerszegi Termálfürdő
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Élményfürdő, Termálfürdő
Árak és információk


A Zalaegerszegi Termálfürdőben értékes ásványokban gazdag termálvíz, felejthetetlen fényterápiás fürdőzés és pollenmentes levegő várja a vendégeket.

A fürdő nyitvatartását itt találjuk. 

A fürdő árairól itt tájékozódhatunk. 


A termálfürdő egyik különlegessége, hogy egy korszerű légkezelő rendszernek köszönhetően pollenmentes levegő kerül a fürdőtérbe, így az allergiában szenvedők számára is biztosított a zavartalan fürdőzés. A termálfürdő egyedülálló, üvegkupolás szerkezete mind nappal, mind éjjel nem mindennapi látványt kínál. Az épületbe áradó természetes fényt éjjel fényterápiás világítás váltja fel, amit több mint 10 000 izzó biztosít, millió különböző színben pompázva, felejthetetlenné varázsolva az itt eltöltött időt. Minden hónap második szombatján este 20 órától 24 óráig extra hosszabbított nyitva tartással kedveskedik a fürdő, ahol minden medencét és a szaunákat is tudják használni a csobbanni vágyók. 

Medencék, szaunák

A fürdőcsarnok összesen öt felnőtt és három gyermekmedencével várja a fürdőzőket. Három vízeséssel összekötött 33-36 fokos élménymedence kényeztető élményelemeket - pezsgőágyakat, talpmasszázsokat, derékmasszázsokat, masszázskabinokat, buzgárokat, óriás vízgombát, nyakzuhanyokat, sodró folyosót - rejt, illetve ide vezet az óriáscsúszda is.
A nyugalomra, pihenésre, gyógyulásra vágyó vendégek kettő 36-38 fokos termálvizes ülőmedencében töltődhetnek fel.
Jelenleg egy beltéri és egy kültéri finn szauna, valamint egy merülő dézsa található a termálfürdő területén. Az egyedi méretekkel és exkluzív mahagóni belsővel kialakított sótéglákkal berakott kültéri szaunát minden fürdővendég díjtalanul használhatja!( kivétel a szauna szeánszok ideje ) Azért a kinti résznél került kialakításra a kültéri szauna és merülő dézsa mert ez egészen egyedülálló érzést ad a vendégeknek!

A legkisebbekre is gondoltak

A gyermek várban kialakított medencék szivárványcsúszdával, három különböző mélységű melegvizes medencével és vízi játékokkal várják a gyerekeket, babákat. Minden héten csütörtökön és szombaton babaúszáson vehetnek részt. 
A termálfürdő udvari részén egy csúszdás gyermek élménymedence, valamint koktélbárral kiegészített felnőtt medence várja a fürdőzőket nyakzuhannyal, derék masszázzsal, pezsgőággyal.

 

Nézze meg a Zalaegerszegi Termálfürdőről készült videót!

Hova kiránduljunk a környéken?

A Zala folyó két partján fekvő Zalaegerszeg számos természeti látnivalóval és népművészeti örökséggel várja a látogatókat. A Dísz tér a város legnagyobb tere, s egyúttal Zalaegerszeg mai központja.A Mária Terézia által 1765-ben építtetett neobarokk homlokzatú Kvártélyház átvonuló katonák szálláshelye volt, majd tisztviselők lakásául szolgált, ma már belső udvarán "Színház, zene, tánc” címmel hangulatos szabadtéri előadásokon szórakozhat a közönség. A Gébárti-tóban nyáron fürdőzhetünk, horgászhatunk, tavasszal, ősszel pedig sétálgathatunk mellette. Ha igazi tündérekkel nem is találkozunk az Azáleás-völgyben, az bizonyos, hogy tündérkertbe érkezünk. Az országos hírnevű díszpark 2010 óta büszkén szerepel Zala megye 7 természeti csodája között. A Göcseji Falumúzeum, az ország első szabadtéri néprajzi múzeuma, a várost átszelő Zala folyó holtága és egy régi vízimalom körül kapott helyet. A város vagy a fürdők programjairól itt olvashatunk részletesebben. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Zalaegerszegi Termálfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében