Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok További ajánlatok
2017. október 14.

Éjszakai fürdőzés az Élményfürdőben

Debrecen
HelyAquaticum Debrecen


Éjszakai fürdőzés az Élményfürdőben
Október 14-én hosszabbított nyitva tartással, különleges éjszakai hangulattal, extra fény- és hangtechnikával várja vendégeit az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő!
Időpont: 2017. október 14. (szombat), 19:00-01:00 (Medencezárás: 00:30)
Helyszín: Aquaticum Mediterrán Élményfürdő
Belépőjegy: 1.700 Ft/fő
A belépő 21:00 óra után 1.000 Ft/fő azon vendégek részére, akik az Élményfürdőben vagy a Termálfürdőben meghosszabbítják aznapi fürdőzésüket.
Az éjszakai fürdőzés alatt, 500 Ft-ért lehet igénybe venni az Élményfürdőben található Szaunacentrumot.Témába vág

A legforróbb masszázsok a hideg napokra

Vannak olyan masszás típusok és kiegészítők, amelyek a téli időszakban különösen kedveltek, hiszen átmelegítik a testet és a lelket egy szeles, hideg és fáradt nap után. Ezek közül ajánlunk most.

Melegen ajánljuk – a legforróbb fürdők az ország öt pontjáról

Szerencsénk van, ha hazánkban igazán „forró” fürdőzési lehetőségeket keresünk, hiszen Magyarországon több helyen is találunk 38 fok feletti vízzel feltöltött medencéket, amelyekben akár 5-6 perc is csodát tesz. Válogattunk néhányat.

Top 7 luxusmedence a világ körül

Van olyan, amelyik 8 hektáron terül el, és van, amelyiket 200 méter magasan építették fel: a világ leghosszabb, legnagyobb, legmagasabban épült, legszebb panorámájú medencéit sorra venni évszaktól függetlenül, akár télen is jó móka.