Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Fokhagyma Fesztivál

Bábolna 2017. augusztus 04. - 2017. augusztus 05.

Fokhagyma Fesztivál

Fokhagyma Fesztivál Bátyán!

 

A fesztivál célja, hogy bemutassa Bátya foghagymához kapcsolódó gasztronómiai versenyét, és felkeltse Ön és barátai érdeklődését.

 

A fokhagyma sokak nagy kedvence, de a bátyai emberek életében már nagyon régóta jelen van. Leveseket, pörkölteket, kevert tésztákat is ízesítenek vele a helyiek.

 

A rendezvény értelemszerűen a fokhagyma körül forog. Különleges ételek kóstolhatók majd meg, illetve vásárolhatók meg a helyszínen. Lesznek izgalmas fokhagymás savanyúságok és bármi, ami a fokhagymával kapcsolatos gasztronómiába belefér. A szervezők egy nagyszerű versenyt is rendeznek, amelyre bárki benevezhet.

Nevezési díj ellenében bárki próbára teheti főző tudását az eseményen, hiszen nagyon sok csapat méretteti meg magát itt évről-évre. Talán érdemes ezen a nyáron kipróbálni főzőtudományunkat. Itt a család apraja-nagyja kikapcsolódhat és természetesen jól is lakhat a főzőverseny után. A szervezői sátorban bárki vásárolhat kóstolójegyet. A feszten emellett élménydús programkínálattal várnak mindenkit.

 

Fürdőajánló 

Bátya településtől körülbelül fél órányi autózással megközelíthető a kiskőrösi fürdő, melynek medencéi fürdőzésre, strandolásra és úszásra egyaránt alkalmasak. A fürdő termálvize gyógyvíz minősítéssel rendelkezik. A parkos környezetben található fürdőben két szabadtéri hidegvizes, két (iker elrendezésű, pezsgőfürdős) termálvizes (felülről fedett, oldalról nyitott) medence, tanmedence és úszómedence várja a látogatókat. Emellett különböző wellness szolgáltatások - két finn szauna, egy infra szauna, egy gőzkabin, egy szolárium - biztosítják a vendégek kikapcsolódását. A termálmedencék vize gyógyvíz minősítésű. A magas flór- és sókoncentrációjú hévíz nátriumkloridos, hidrogénkarbonátos, jódos-brómos összetétellel bír.

 

 

 Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...