Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Gyulavári Kastélynapok 2020

Gyula 2020. május 15. - 2020. május 17. (várható időpont)
Hely5711 Gyula, Széchenyi u. 71.


Gyulavári Kastélynapok
Családi és ifjúsági programok, sütés-főzés a szabadban, utcabál, valamint zenés-, táncos programok várják az érdeklődőket a Gyulavári Kastélyban és környékén.
A Gyulavári Kastélynapok gasztronómiai, egészségmegőrző fesztivál, ahol a programok között megtalálhatók vadfőző verseny, sportrendezvények és könnyűzenei koncertek. A rendezvény kifejezetten a családoknak szól. A család minden korosztálya megtalálja azt a szórakozási lehetőséget, amire vágyik.

A legjobb elérhető szállások a Gyulai Várfürdő közelében

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért tud megszállni...Megnézem
2020. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Témába vág

Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg

Sok helyen találunk rendszeres éjjeli fürdési lehetőséget hazánkban. Van, ahol külön programmal is várják a látogatókat. Jöjjön nyolc fürdő az ország nyolc pontjáról, ahol rendszeresen várnak minket az éjszakai fürdőzés örömei!

Ingyen fürdőzés és családi mókázás gyereknapon országszerte

A fürdővárosok is készülnek a gyereknapra. Lesz olyan fürdő, ahova 12 év alatt ingyen mehetnek be a gyerekek, olyan is, ahol disco, csúszdaverseny és kincskeresés kerül terítékre. Családi futás, dínó show, lovas kocsikázás: minden a gyerkőcök szórakoztatására.

7 dolog, amit mindenképp próbáljunk ki, ha fürdőbe megyünk

Ha végre eljutunk fürdőzni, már nemcsak a csobbanás vagy a csúszdázás az, amiért napokig ellennénk ott, hanem azok a különböző kezelések, szauna szeánszok, masszázsok, pakolások, amelyek kellemes felfrissülést kínálnak.