Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Gyulavári Kastélynapok 2020

Gyula 2020. május 15. - 2020. május 17. (várható időpont)
Hely5711 Gyula, Széchenyi u. 71.


Gyulavári Kastélynapok
Családi és ifjúsági programok, sütés-főzés a szabadban, utcabál, valamint zenés-, táncos programok várják az érdeklődőket a Gyulavári Kastélyban és környékén.
A Gyulavári Kastélynapok gasztronómiai, egészségmegőrző fesztivál, ahol a programok között megtalálhatók vadfőző verseny, sportrendezvények és könnyűzenei koncertek. A rendezvény kifejezetten a családoknak szól. A család minden korosztálya megtalálja azt a szórakozási lehetőséget, amire vágyik.

A legjobb elérhető szállások a Gyulai Várfürdő közelében

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért tud megszállni...Megnézem
2020. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Témába vág

Csobbanjon a nyárba Harkányban! Akár egy éves autóhasználatot is nyerhet

Izgalmas nyereményjátékok, értékes nyeremények, zenés éjszakai fürdőzések, csúszdabajnokság, sztárfellépők és a régió egyik legnépszerűbb fesztiválja: az idei nyári szezonra több újdonsággal is készül a Harkányi Gyógyfürdő.

Ilyen lett a pesterzsébeti fürdő - Képekkel

Pesterzsébet régi-új fürdőjének fedett része 2018. év vége óta látogatható. 2019. július 10-én megnyitották a strandrészt is, így mostantól a fővárosiak egy tizenhárom medencés, egész évben üzemelő gyógy- és élményfürdőnek örülhetnek.

Strandok éjszakája: olcsóbban és akár hajnalig csobbanhatunk július végén

Július 26-án ismét éjszakába nyúlóan strandolhatunk. Koncertek, Dj-k, tűzijáték, habparty. Íme, a Strandok éjszakájához csatlakozott fürdők listája.