Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Húsvéti tojáskiállítás Hajdúszoboszlón 2023

Hajdúszoboszló 2023. március 31. - 2023. április 15.
HelyKovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár melletti park


Húsvéti tojáskiállítás Hajdúszoboszlón
Hajdúszboszlón húsvéti köntösbe öltözik a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár melletti park, ahol tojásfák kerülnek kiállításra, és csodásan díszítik a parkot és a várost.
Helyszín: Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár melletti park
A program célja egy olyan szabadtéri húsvéti park létrehozása, amely illeszkedik a húsvéti ünnepekhez, kifejezve Hajdúszoboszló újjászületésének kezdetét is.
Az egész család készítse el saját húsvéti tojás alkotásait, mely során bármilyen technika alkalmazható.
2023. évi program

2023. március 31-én húsvéti köntösbe öltözik a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár melletti park.

Tojásfák és egyéb húsvéti installációk kerülnek kiállításra Hajdúszoboszló Város Önkormányzata és a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár közös szervezésében!
A tojásfák és más díszítő elemek 2023 március 31-én kerülnek felállításra. A szabadtéri kiállítás 2023. április 15-ig díszíti Hajdúszoboszlót.
Cél a lakosság, a civil szervezetek, egyházak, iskolák, óvodák közreműködésével egy olyan szabadtéri húsvéti park létrehozása, amely illeszkedik a húsvéti ünnepkörhöz, kifejezve városunk újjászületésének kezdetét is, szellemi, kulturális és turisztikai értelemben egyaránt.Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Hajdúszoboszló
Látnivalók