Quantcast

Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Húsvéti tojáskiállítás Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló
HelyKovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár melletti park


Húsvéti tojáskiállítás Hajdúszoboszlón
Hajdúszboszlón húsvéti köntösbe öltözik a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár melletti park, ahol tojásfák kerülnek kiállításra, és csodásan díszítik a parkot és a várost.
Helyszín: Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár melletti park
A program célja egy olyan szabadtéri húsvéti park létrehozása, amely illeszkedik a húsvéti ünnepekhez, kifejezve Hajdúszoboszló újjászületésének kezdetét is.
Az egész család készítse el saját húsvéti tojás alkotásait, mely során bármilyen technika alkalmazható.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Húsvéti tojáskiállítás Hajdúszoboszlón: március 29.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Hajdúszoboszló
Látnivalók