Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Országos Gulyásverseny és Pásztortalálkozó 2023

Debrecen
Hely4071 Hortobágy, Pusztai Állatpark


Országos Gulyásverseny és Pásztortalálkozó
Minden évben a Hortobágyon megrendezésre kerülő Országos Gulyásverseny és Pásztortalálkozó a szürkemarhát vigyázó pásztorok, gulyások körében még ma is élő hagyományokat, mesterségük fogásait kívánja bemutatni. A gulyások és a bojtárok egymással versengve bizonyíthatják mesterségbeli tudásukat.
Főbb versenyszámok lesznek: fülszám olvasás, karikás ostor használat, vízhúzás gémeskútból, állatszámlálás (mely során hídon áthaladó állatok létszámát kell minél pontosabban megbecsülni), gulyásbot dobás és pányvadobás.

Nézze meg a hortobágyi Országos Pásztortalálkozóról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. május 21.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.

A legjobb elérhető szállások Debrecenben az Aquaticum közelében

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Debrecen
Látnivalók