Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Hortobágyi Hídivásár

Debrecen
Hely4071 Hortobágyi, Máta major


Hortobágyi Hídivásár
A Hortobágyi Hídi Vásáron a régi idők hangulatát idéző népművészek, népi iparművészek részvételével, helyi termékek és kézműves portékák vásárával, étel- és italkínálattal és népzenei fellépőkkel várják a látogatókat.
Vásár a vásárban, melyet minden évben augusztus 20-án rendeznek, és fő célja a hagyományőrzés. Az ide látogatók megismerkedhetnek a Hortobágyra jellemző hagyományos, tájjellegű ételekkel is.

Nézze meg a Hortobágyi Hídivásárról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Hortobágyi Hídivásár: augusztus 17.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Debrecen
Látnivalók