Quantcast

Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Írottkő futóverseny 2023

Kőszeg 2023. október 08.

Írottkő futóverseny

Az Írottkő futóverseny egy változatos terepeken zajló komplex futóverseny sorozat.

A futóverseny megrendezésének célja, hogy az elképzelés és a lelkesedés, valamint a példaszerű együttműködés nyomán sokak számára sikerüljön nagyszerű futóélményeket szerezni.
 

A futamokon külön-külön is értékelésre kerülnek a különböző kategóriák, de zárófutamon kihirdetésre kerülnek a sorozat győztesei is.
 

A verseny útvonala a Kőszegi -hegység több szép kirándulóhelyét érinti. A Kincs-pihenőtől indul, felvezet a Hörmann-forráshoz onnan az Írottkői kilátóig. A cél a Kincs-pihenői büfénél.

 

Hol fürdőzhetünk a közelben?

Kőszegtől körülbelül 30 perc autóútra található a gyógyvizéről híres Bükfürdő.  A fürdőkomplexum 34 medencével, több mint ötezer négyzetméter vízfelülettel, gyógy-, strand- és élményfürdővel, modern szaunavilággal és wellness centrummal, elismert gyógyászati részleggel, kempinggel áll a vendégek rendelkezésére. A verseny időpontjában a strand már nem üzemel, de a beltéri élménymedence és a három óriáscsúszda a családoknak is jó szórakozást biztosít.

 

Nagyjából 40 percny alatt elérhetjük a sárvári fürdőt is. Itt is találunk beltéren és kültéren is termálmedencéket, amelyek a strandszezonon kívül is üzemelnek, de a fürdőt a több élményelemmel felszerelt fedett, családi élményfürdő miatt is érdemes felkeresni.

 

2023. évi program

A 7 km-es, 18 km-es és 46 km-es távok lehetőséget biztosítanak mindenki számára, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb kihívást. A verseny 2023. október 8-án kerül megrendezésre, és biztosan emlékezetes lesz mindannyiunk számára.

 

A legnagyobb távolság lehetőséget nyújt arra, hogy átfussunk a szomszédos Ausztria területére, és megcsodáljuk az Írottkő nyugati oldalának szépségét.

 

A versenyre való felkészülés és a részvétel minden részlete megtaláló a honlapon, amelynek segítségével tájékozódhatunk a programról.Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Kőszeg
Látnivalók