Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Írottkő futóverseny

Kőszeg

Írottkő futóverseny

Az Írottkő futóverseny egy változatos terepeken zajló komplex futóverseny sorozat.

A futóverseny megrendezésének célja, hogy az elképzelés és a lelkesedés, valamint a példaszerű együttműködés nyomán sokak számára sikerüljön nagyszerű futóélményeket szerezni.
 

A futamokon külön-külön is értékelésre kerülnek a különböző kategóriák, de zárófutamon kihirdetésre kerülnek a sorozat győztesei is.
 

A verseny útvonala a Kőszegi -hegység több szép kirándulóhelyét érinti. A Kincs-pihenőtől indul, felvezet a Hörmann-forráshoz onnan az Írottkői kilátóig. A cél a Kincs-pihenői büfénél.

 

Hol fürdőzhetünk a közelben?

Kőszegtől körülbelül 30 perc autóútra található a gyógyvizéről híres Bükfürdő.  A fürdőkomplexum 34 medencével, több mint ötezer négyzetméter vízfelülettel, gyógy-, strand- és élményfürdővel, modern szaunavilággal és wellness centrummal, elismert gyógyászati részleggel, kempinggel áll a vendégek rendelkezésére. A verseny időpontjában a strand már nem üzemel, de a beltéri élménymedence és a három óriáscsúszda a családoknak is jó szórakozást biztosít.

 

Nagyjából 40 percny alatt elérhetjük a sárvári fürdőt is. Itt is találunk beltéren és kültéren is termálmedencéket, amelyek a strandszezonon kívül is üzemelnek, de a fürdőt a több élményelemmel felszerelt fedett, családi élményfürdő miatt is érdemes felkeresni.

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Írottkő futóverseny: október 06.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.
2024. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Kőszeg
Látnivalók