Quantcast

Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Nyugdíjas kedvezmény
Aquapark, Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A szezonális strandmedencék nyitása 2024. június közepén várható.


A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben az év minden napján várják a fürdőzőket a gyógyfürdő, élményfürdő, aquapark, szauna részlegeken, nyáron pedig a strandon.

A fürdő belépőjegy árait itt találja.
A nyitvatartásért ide kattintson.

Gyógyfürdő, gyógyászat

A gyógyfürdő szárnyban elsősorban a pihenésé a főszerep, itt találhatóak a gyógyvizes medencék és az élménymedencék. A családi szárnytól elkülönül, így itt zavartalanul élvezhetik a vendégek a lazító, melegvizes, relaxáló fürdőzést.
A kiváló minőségű sárvári gyógyvízzel töltött medencékben feledhetjük a hétköznapok gondjait, gyógyírt találhatunk fájó ízületekre, reumatikus panaszokra. Az élménymedencében buzgárok, vállmasszírozó, sodrófolyosó tökéletesíti a kikapcsolódást.

Családi élményfürdő

A családi élményfürdőt tágas folyosó köti össze a gyógyfürdő szárnnyal. Itt már a legkisebbek is zavartalanul élvezhetik a pancsolás örömeit az év minden napján. Az élményfürdőben mindenki kedvére válogathat a különböző méretű és meredekségű csúszdák, családi és gyermekmedencék közül. Az idillibb dél-tengeri hangulatot idéző 5000 m2-es épület csupa kaland: van hullámmedence, bébimedence, játszóház, óriás jakuzzi, víziágyuk, spriccelpőkapuval tarkított gyermekmedence, széles családi csúszda és 25 méteres úszómedence is. Három óriáscsúszda tekergőzik az épületen belül és kívül.

Strand

Május elejétől szeptember végéig élvezhetik vendégek a kellemes hőfokú szabadtéri medencékben a lubickolást. Az óriáscsúszdák, különböző sportlehetőségek, játékok és animációs programok minden korosztályhoz szólnak. A strandon egyebek között van fejesugró öböl, négypályás versenycsúszda, hullámmedence, hét óriáscsúszda, melyek között egészen extrémek is akadnak, gyermek kalandmedence kalózhajóval és vízi várral, gyógyvizes medence, sőt még strandfoci, strandröplabda és petanque pálya is.
A fürdő két gyógyvizes medencéje fölé került részleges fedés, amely a vendégeknek a nyári hőségtől, az UV sugárzástól, és akár az esőtől is védelmet nyújt. Erről képeket itt talál.

Szaunavilág

Az exkluzív Szaunavilág a nyugalom oázisa, ahol finn szaunák, soft szaunák, gőzfürdők, aromakabinok, Kneipp-medence, élmény-zuhanyok és óriás jakuzzik gondoskodnak a testi-lelki felfrissülésről. A fürdővendégek ősztől tavaszig különleges szauna felöntéseken vehetnek részt, melyet szakképzett szauna mesterek vezetnek. A Szaunavilág a nyugati szaunázási szokásokat követve fürdőruha nélküli terület. Szaunalepedőt térítésmentesen, kaució ellenében biztosítanak.

Sárvár gyógyvizei

Sárvár legfontosabb vonzereje kétségtelenül az itt található kétféle gyógyvíz. Sárvár környékén 1200 méteres mélységből 43 fokos, 2000 méterről magas sótartalmú 83 fokos gyógyvíz tör fel.
A 83 fokos gyógyvíz fontos alkotórésze a nátriumklorid, a hidrogénkarbonát, a jód, a bróm, a fluor, és számos nyomelem. A magas sótartalmú gyógyvízből lepárlással állították elő a híres Sárvári Termálkristályt. A sós kádfürdő hatékonyan alkalmazható egyes mozgásszervi, nőgyógyászati és bőrgyógyászati megbetegedések esetén. Évtizedek óta ismert a gyógyvíz nagyon kedvező hatása elhúzódó alhasi fájdalmak, összenövéssel járó krónikus nőgyógyászati gyulladásos betegségek kezelésében.
A 43 fokos alkáli- hidrogénkarbonátos gyógyvíz főként nátriumkloridot, hidrogénkarbonátot, nyomelemeket tartalmaz, ként és radont azonban nem. Kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések gyógykezelésére, rehabilitációra, sportsérülések utókezelésére, neurológiai tünetegyüttesekre, izomlazító fürdésre.

Járja be a sárvári fürdőt egy virtuális túrán!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.


Fedett fürdő:
 

 

 

Tekintse meg a szabadtéri medencéket és a csúszdát!
 

 

Mutatjuk a strandfürdőről készült 360 fokos képet.

 

 

Nézze meg a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőről készült videókat is!

A teljes fürdő bemutatása:Gyógyászati és wellness kezelések: 


A csúszdapark: 

Hova kiránduljunk a környéken?

Ha Sárvárra utazunk, érdemes megtekinteni a reneszánsz várkastélyok hangulatát idéző Nádasdy várat és várparkot, amely építészeti látványosságain túl történelmi emlékekkel, gyönyörű antik berendezési tárgyakkal is várja a látogatókat. Fedezzük fel a növényritkaságokkal büszkélkedő arborétumot, mely legnagyobb értékét minden bizonnyal az évszázados példányok képezik. A tájképet a legidősebb, mintegy 200 éves platánok, fekete fenyők, tiszafák, japán akácok uralják.
Kellemes sétát tehetünk a Csónakázó-tó, a Vadkert és a Rába folyó környékén, ahol öt festői kis híd és szigetek teszik hangulatossá a kirándulást, nem is beszélve az állandóan jelen lévő hattyúkról. A sárvári programokról itt olvashatunk bővebben. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében