Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Kabai Káposztás Nap 2023

Kaba
Hely4183 Kaba, Mácsai Sándor Művelődési Ház


Kabai Káposztás Nap
Több, mint 10 éve, hogy minden évben megrendezik a Káposztás Napokat Kabán, melyre mindenkit várnak az idén is. A  programok több napon át, több helyszínen zajlanak.
A káposztás ételek főzőversenyén megméretetthetik magukat a résztvevők, melyen a legjobbak az idén is elismerésben részesülnek. Ismert sztárok szórakoztatják a közönséget, a vendégek kézműves foglalkozásokon is kipróbálhatják magukat és a gyerekeknek is többféle kikapcsolódási lehetőséget kínálnak.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. augusztus 13.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...