Quantcast

Aktuális akciók
Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Kabai Káposztás Nap

Kaba
Hely4183 Kaba, Mácsai Sándor Művelődési Ház


Kabai Káposztás Nap
Több, mint 10 éve, hogy minden évben megrendezik a Káposztás Napokat Kabán, melyre mindenkit várnak az idén is. A  programok több napon át, több helyszínen zajlanak.
A káposztás ételek főzőversenyén megméretetthetik magukat a résztvevők, melyen a legjobbak az idén is elismerésben részesülnek. Ismert sztárok szórakoztatják a közönséget, a vendégek kézműves foglalkozásokon is kipróbálhatják magukat és a gyerekeknek is többféle kikapcsolódási lehetőséget kínálnak.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Kabai Káposztás Nap: augusztus 13.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...