Quantcast

Aktuális akciók
Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Kabai Városi Gyógyfürdő
Nyitva van

+36 54 460 546, +36 20 936 1949
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
2023. április 1-től a Kabai Városi Gyógyfürdő karbantartási munkálatok miatt zárva tart. A nyitás várható ideje: 2023. május 2. (Gyermekmedence nyitása 2023. május közepe az időjárás függvényében.)


A Kabai Városi Gyógyfürdő nyugodt környezetével és nyitott medencéivel egész évben várja a kikapcsolódásra és gyógyulásra vágyó vendégeket.
A 2006-ban felújított fürdő szép, gondozott környezetben található. A létesítményben a renoválás során két öltözőt, masszírozót, infraszaunát, zuhanyzót, kombinációs kádat (tangentor) , személyzeti öltözőt, kádas fürdőt, pénztárhoz csatlakozóan értékmegőrzőt, új női és féfri WC-t alakítottak ki.

Gyógyvíz

A fürdő termálvizét 2002-ben minősítették gyógyvízzé, orvosi szakvélemény alapján mozgásszervi, gerinc, csípő, és ízületi bántalmak kezelésére javasolt. A 47 fokos víz 707 méter mélyről tör a felszínre, nátrium kloridot, jódot, metakovasavat, valamint metabórsavat tartalmaz.
 
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Kabai Városi Gyógyfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében