Quantcast

Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Kiskunhalasi Burgonya Napok

Kiskunhalas
HelyKiskunhalas Sóstó Csárda


Kiskunhalasi Burgonya Napok
A rendezvény első napja a burgonya fajtabemutató és szakmai nap, elsősorban a szakmának szól, igényes hazai és külföldi előadásokkal. A második napot szélesebb közönségnek is ajánlják, hiszen ekkor tartják a főzőversenyt izgalmas programokkal. Ezen kívül a  gasztronómiai esemény számos programmal várja a látogatókat.
Több országból érkeznek termelők, mindemellett a hazai burgonyák széles kínálatát is végig pásztázhatja a látogató. Előadások, konzultációk teszik lehetővé, hogy még több információt szerezzen a nagyközönség a burgonyáról. Ebben az évben is lesz burgonyás ételek főzőversenye, melyre várják a rendezvény szervezői a jelentkezőket.

Nézze meg a Kiskunhalasi Burgonya Napokról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Kiskunhalasi Burgonya Napok: október 06.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Kiskunhalas
Látnivalók
Fürdők
Halasthermál