Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Halasthermál
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk


A Halasthermál, az egész évben nyitva tartó kiskunhalasi fürdő és strand sport, wellness és gyógyszolgáltatásokat is kínál vendégeinek.
A fürdőben minden korosztály igényeire odafigyelnek. A komplexum fedett és nyitott úszómedencékkel, nyitott termálmedencékkel és gyermekmedencékkel is rendelkezik. Ezek mellett különféle wellness-, szépségápolási-, és gyógyszolgáltatások várják a vendégeket. A kültéri részen éterem és büfé is található.

Gyógyvíz

A helyi, 48 fokos hévíz a '80-as években kapta meg a gyógyvízminősítést. Különleges összetételének köszönhetően jól alkalmazható reumatológiai megbetegedések kezelésére, nőgyógyászati panaszok enyhítésére, baleseti sérülések utókezelésére, műtétek utáni rehabilitációra, mozgásszervi betegségek, ideggyógyászati megbetegedések és perifériás keringési betegségek kezelésére. A fürdő szomszédságában álló kórház orvosi felügyeletet és kiváló szakmai hátteret biztosít a gyógykezelésekhez.
 

Nézzen körül a kiskunhalasi fürdőben!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával).

A szabadtéri medencék 360 fokos képe:
 


 

Nézze meg a Halasthermalról készült videót is!

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Halasthermál aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében