Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Roma fesztivál

Kiskunmajsa

Roma fesztivál
A sokszínű és változatos programkínálattal igazi felejthetetlen pillanatokban lehet része a kiskunmajsai Roma fesztiválra látogatóknak.
Az eseménysorozat augusztus egyik legkedveltebb rendezvénye, mely nemcsak a kiskunmajsaiaknak, de a környező települések lakóinak is kedves időtöltés, hiszen a programokból mindenki megtalálja a kedvére való kikapcsolódási lehetőséget.
Hangulatos zenékkel, fellépőkkel és sok kiegészítő foglalkozással várja a látogatókat az ingyenes fesztivál. 
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Roma fesztivál: augusztus 17.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Kiskunmajsa
Látnivalók