Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Kőszegi Advent

Kőszeg
Hely9730, Kőszeg


Kőszegi Advent
Idén is különlegesen gazdag lesz az Advent Kőszeg-Hegyalján. Friss adventi koszorúval és karácsonyi díszkivilágítással megszépült téren fogadják a középkori város Adventjére érkező vendégeket.
Szeretettel várják mind a négy Advent-hétvégén 17.30 órakor kezdődő gyertyagyújtásra a karácsonyra hangolódó vendégeket és a helyi lakosságot a Jurisics térre.
Írottkő Natúrpark-i Advent Kőszegen!

Hangolódjon velünk a Karácsonyra! Készítse el saját maga a karácsonyi díszeket, ajándékokat vagy lepje meg szeretteit az Írottkő Natúrpark kézművesei által készített termékekkel!
Várnak mindenkit finom ételekkel, forró italokkal Kőszeg hangulatos Fő terén! Éljék át a meghitt várakozás pillanatait a melengető tűz mellett és a vásáros faházikók ölelésében!
A vásár Advent első három hétvégéjén kerül megrendezésre, legelőször december 2-3-án.
Családokat, barátokat és minden idelátogatót szeretettel vár az Írottkő Natúrparkért Egyesület csapata!

A Kőszegre látogatók igazi alpesi adventi életbe cseppenek, hiszen Kőszeg az ausztriai Várvidék kapuja is!
 
 
 
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Kőszegi Advent : november 30.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Kőszeg
Látnivalók