Quantcast

Aktuális akciók
Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Kőszegi Advent

Kőszeg
Hely9730, Kőszeg


Kőszegi Advent
Idén is különlegesen gazdag lesz az Advent Kőszeg-Hegyalján. Friss adventi koszorúval és karácsonyi díszkivilágítással megszépült téren fogadják a középkori város Adventjére érkező vendégeket.
Az adventi ünnepi gyertyagyújtásra mind a négy héten vasárnap este fél 6 órakor kerül sor. A Jurisics várban szombatonként kinyit a Karácsonyi bütykölde. Jól esik értő segítséggel, közösen készülni a díszítésre, az ajándékozásra!

A Kőszegre látogatók igazi alpesi adventi életbe cseppenek, hiszen Kőszeg az ausztriai Várvidék kapuja is!
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Kőszegi Advent : november 18.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Kőszeg
Látnivalók
Szállások
Hotel Írottkő