Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Sonnentherme Lutzmannsburg

Szaunaszeánsz
Aquapark, Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
A burgenlandi fürdő Lutzmannsburg (Locsmánd) település fő attrakciója, a magyar határtól mindössze pár kilométernyire található. Sonnentherme nem csak Ausztria, de Európa egyik legcsaládcentrikusabb fürdője. 
A fürdő 1994-ben került átadásra és több mint 1500 m2 vízfelülettel rendelkezik, csaknem 45 ezer m2 területen. A komplexum három része egyszerre kínál biztonságos fürdőzést a babáknak, önfeledt játszadozást a gyerekeknek és nyugalmas pihenést a felnőtteknek. A fürdő központja a Napfényfürdőnek keresztelt, jókora fakupolás csarnokban helyet kapó élményfürdő, melyhez a "Funny Waters" élményrész is kapcsolódik a kalandvágyók örömére. Ennek fő eleme a 23 méter magas csúszdatorony, valamint innen indul az XXL Monster Ride csúszda is a maga 270 méter hosszával, mellyel elnyerte Ausztria leghosszabb beltéri csúszdájának a címét. A kisbabák a Babyworld-kínálatban lelhetik igazán örömüket, a "Silent Dome" pihenőfürdő pedig csendes, teljes ellazulást ígér. Található még itt ugrómedence, mászófal és kültéri játszótér is kisvonattal. A fürdőkomplexum termálvize kedvező összetétele miatt kisbabák számára is nyugodt szívvel ajánlható, emellett számos szolgáltatással kedveznek a babáknak és szüleiknek egyaránt a Babyworld-ajánlatban.  


A fenti információk utolsó ellenőrzésének napja: 2016-12-23
Részletesebb információkat a fürdő saját honlapján talál, ide kattintva.
Hibát találtam az adatokban
Kérdésem van

Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá