Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Lipóti Kenyér- és Halfesztivál

Lipót 2015. július 17. - 2015. július 19.

Lipóti Kenyér- és Halfesztivál

Az ingyenes fesztivál ideje alatt számtalan hagyományőrző programmal várják a közönséget. A Lipótra látogatók megismerkedhetnek a község természeti kincseivel és a Szigetköz ősi mesterségeivel is. A fesztivál ideje alatt horgászverseny és pogácsasütő verseny zajlik.

A program a lipóti fürdő melletti területen kerül megrendezésre.  A fürdő az óriáscsúszdás strandmedencén kívül két gyógyvizes medencével, egy úszómedencével, gyermekmedencével, egy élménymedencével (sodrófolyosó, pezsgőfürdő, masszázságy, vízesés, nyakzuhany), és egy vízi játszóparkkal várja a strandolókat. A családok körében egyedi környezete miatt is olyan népszerű fürdő területén patak, vízimalom és egy gyönyörű sziget is található, amelyben egy szauna működik. A sportolni vágyókat pedig strandröplabda, mini foci, kötélpálya, játszópark, aztalitenisz, animációs programok várják. A fürdő változatos rendezvényei garantálják a vendégek felhőtlen szórakozását.

 

 Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Lipót
Látnivalók