Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Lipóti Termál- és Élményfürdő
Nyitva van

Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk


A Lipóti Termál- és Élményfürdő strand-, úszó- és termálmedencékkel, csúszdákkal, élményelemekkel és zöld területtel várja a látogatókat.
A tíz hektáron elhelyezkedő termálfürdőt 2002-ben újították fel, az ország egyik legmodernebb fürdőjeként tartják számon. A létesítmény az óriáscsúszdás strandmedencén kívül két gyógyvizes medencével, egy úszómedencével, gyermekmedencével, egy élménymedencével (sodrófolyosó, pezsgőfürdő, masszázságy, vízesés, nyakzuhany), és egy vízi játszóparkkal várja a strandolókat. A családok körében egyedi környezete miatt is olyan népszerű fürdő területén patak, vízimalom és egy gyönyörű sziget is található, amelyben egy szauna működik.
A sportolni vágyókat pedig strandröplabda, mini foci, kötélpálya, játszópark, aztalitenisz, animációs programok várják. A fürdő változatos rendezvényei garantálják a vendégek felhőtlen szórakozását.

Gyógyvíz

A termálfürdő 2200 méter mélyről feltörő 65 fokos hévize 2004-ben kapta meg a gyógyvíz minősítést. A víz nátrium-hidrogénkarbonát és jodidion összetételének köszönhetően jól alkalmazható mozgásszervi, reumatikus, gyulladásos panaszok enyhítésére.
 

Nézzen körül a Lipóti Termál- és Élményfürdőben!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával).

A szabadtéri medencék 360 fokos képei:
 

Tekintse meg a vizes játszóteret, ahol a gyerekek akár egész nap jól érezhetik magukat.


 

Nézze meg a lipóti fürdőről készült videót is!

 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Lipóti Termál- és Élményfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében