Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Lipóti Termál- és Élményfürdő

+36 96 215 723, +36 96 215 734
Élményfürdő, Termálfürdő, Uszoda
A Lipót Termál- és Élményfürdő úszómedencékkel, termálfürdővel, csúszdákkal és többféle sportolási lehetőséggel várja a látogatókat. 
A tíz hektáron elhelyezkedő termálfürdőt 2002-ben újították fel, az ország egyik legmodernebb fürdőjeként tartják számon. A létesítmény két termálmedencével, egy úszómedencével, egy új négycsúszdás strandmedencével, egy csúszdás gyermekmedencével és egy élménymedencével (csúszda, sodrófolyosó, pezsgőfürdő, masszázságy, vízesés, nyakzuhany) rendelkezik. A fürdő területén patak, vízimalom és egy gyönyörű sziget is található, amelyben egy szauna működik.
A sportolni vágyókat pedig minigolf, strandröplabda, mini foci, kötélpálya, játszópark, aztalitenisz, animációs programok várják. A fürdő változatos rendezvényei garantálják a vendégek felhőtlen szórakozását.

Gyógyvíz

A termálfürdő 2200 méter mélyről feltörő 65 fokos hévize 2004-ben kapta meg a gyógyvíz minősítést. A víz alkáli-hidrogénkarbonát és jodidion összetételének köszönhetően jól alkalmazható mozgásszervi, reumatikus, gyulladásos panaszok enyhítésére.
 
 Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá