Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Liszt Ferenc Fesztivál

Göd

Liszt Ferenc Fesztivál

A gödöllői Királyi Kastélyban rendezik a Liszt elnevezésű programsorozatot, mely egy többnapos esemény, ahol koncertekkel várják a zeneszerző munkásságának kedvelőit. A gyönyörű környezet adott a kellemes hangulatú kikapcsolódáshoz.

 

A rendezvény számtalan művet mutat be, illetve sok feltörekvő tehetségnek ad lehetőséget a bemutatkozásra a nagyközönség előtt. Kedvezményes jegyár várja a komolyzene rajongóit a helyszínre. Több ingyenes program is lesz, mely előzetes regisztrációhoz kötött.

A nívós feszten a régi művek mellett lehetőséget kapnak az új megközelítésű alkotások, mely más oldalról közelíti meg az egyes darabokat. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők és jó szórakozást kívánnak a virtuóz zenei élményhez.

 

A pontos műsorterv egyelőre még nem ismert.

 

Megközelítés

 

A Gödöllői Királyi Kastély kb. 30-40 percre fekszik Budapest fővárosától, forgalomtól függően. Autóval az M0-M31 elkerülő úton vagy M3-as autópályán, illetve a 3-as főúton lehet megközelíteni.

Busszal a Stadion pályaudvarról induló Volán-járatokkal lehet megközelíteni, az Örs vezért térről a HÉV-et igénybe véve (Gödöllő-Szabadság tér megállóig), a Keletiből pedig a Hatvan-Füzesabony-Miskolc vonalon mozgó vonatokkal. 

 

Fürdőajánló

 

A közelben lévő mogyoródi csúszdapark, az Aquaréna nem mindennapi szórakozási lehetőségeket nyújt vendégeinek a nyári időszakban. 28 csúszdapálya, ugrómedence, lassú folyó és izgalmas szabadtéri programok biztosítják a strandolók kikapcsolódását. 

 

Gödöllőtől 10 km-re található a veresegyházi fürdő, amely egy nyitott termál- és egy gyermekmedencével várja a fürdeni vágyókat egész évben. 

 

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Liszt Ferenc Fesztivál: október 12.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.
2024. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...