Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok További ajánlatok
2017. október 14.

Magyar Fürdőkultúra Napja a Hungarospaban

Hajdúszoboszló
HelyHungarospa Hajdúszoboszló


Magyar Fürdőkultúra Napja a Hungarospaban
A Hungarospa a Gyógyfürdő és Aqua-Palace Élményfürdő részlegén ünnepli a Magyar Fürdőkultúra Napját előadás vetítéssel, koncerttel, Miki Mini partyval és szauna szeánszokkal. 
Programok:
10:00 Előadás vetítés
11:00 Cactus Country Club
15:00 Miki Mini party
16:00 Szauna szeánszokTémába vág

Hat tea, ami távolt tartja a téli nyavalyákat

Nagyon kevesen vannak, akiknek sikerül elkerülni a megfázást a hideg évszakban. Ha még nem túl nagy a baj, érdemes a természet patikájához fordulni, egy-egy jó tea nemcsak felmelegíti a testet, de segít visszafogni a betegséget.

Melegen ajánljuk – a legforróbb fürdők az ország öt pontjáról

Szerencsénk van, ha hazánkban igazán „forró” fürdőzési lehetőségeket keresünk, hiszen Magyarországon több helyen is találunk 38 fok feletti vízzel feltöltött medencéket, amelyekben akár 5-6 perc is csodát tesz. Válogattunk néhányat.

Top 7 luxusmedence a világ körül

Van olyan, amelyik 8 hektáron terül el, és van, amelyiket 200 méter magasan építették fel: a világ leghosszabb, legnagyobb, legmagasabban épült, legszebb panorámájú medencéit sorra venni évszaktól függetlenül, akár télen is jó móka.