Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Márton napi mulatság 2022

Egerszalók
Hely3394 Egerszalók, Sáfrány út 7.


Márton napi mulatság
Márton napi bandázás, újborkóstoltatás libatepertővel, libazsíros kenyérrel Egerszalók pincéiben. Népzenei koncert és táncház, töklámpás készítés, gyertyamártás, népi játékok, libasütés kemencében a Barlanglakásoknál.
Aki Márton napon libát nem eszik, egész évben éhezik....
Márton napi mulatságra várnak mindenkit, lesz itt zene, tánc, tökfaragás, ügyeskedés, népi játékok és persze kemencében sülnek a finomságok.
A hagyomány szerint ilyenkor vágják le először a hízott libákat, és az újbort is ekkor kóstolják. A mulatsághoz autentikus helyszínül szolgálnak a hegyoldalba vájt egykori barlanglakások és a Sáfránykert: a kemeéncében házi kenyér és illatos libás finomságok sülnek, a kondérban készül a libaleves, s nem maradhat el a libazsíros kenyér sem. Számos családi pincészet is várja ilyenkor a vendégeket, így az omlós libahús mellé könnyed gyümölcsös, vagy akár testes vörösborokat is kóstolhatunk. 
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2022. november 12.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2022. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Egerszalók
Látnivalók