Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Saliris Thermal & Spa
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk


Az egerszalóki fürdőben, a Saliris Thermal & Spa fürdőben páratlan természeti környezetben, a sódomb tövében lehet élvezni a termálfürdőzést.

A fürdő belépőjegy árait itt találja.
A nyitvatartásért ide kattintson.
Egerszalókon, a Saliris Thermal & Spa-ban páratlan természeti környezetben, a sódomb tövében lehet élvezni a termálfürdőzést.
 
Egerszalók igazi nevezetessége a község déli részén a föld mélyéből feltörő termálforrás és a lefolyó víz által létrehozott mészkődomb, mely az évek során sódomb néven vált ismerté. A 65-68 fokos ásványi anyagokban igen gazdag gyógyvíz folyamatosan építi az impozáns látványt nyújtó csipkézett, fehér képződményeket. A Sódomb és környéke, a gyógyfürdőt körbe ölelő terület 2016 óta minősített gyógyhely.
Egerszalók is gyógyhely lett >>>

Gyógy- és wellnessfürdő

A Saliris Thermal & Spa 2007 óta fogad vendégeket. A domboldalról lefolyó gyógyvíz alkotta különleges teraszos mészkőképződmény lábánál épült fürdő sokoldalú, magas színvonalú gyógyászati és wellness szolgáltatásokat nyújt.
 
Az 1900 m2 vízfelülettel rendelkező létesítményben összesen 24 külső és beltéri medence kapott helyet. Gyógyvizes ülőmedencék, pezsgőfürdő, élménymedencék, gyerekmedencék és csúszda biztosítják a kellemes időtöltést minden korosztály számára.

Szaunavilág

A fürdő exkluzív Szaunavilágában fürdőruhás és fürdőruhamentes rész is fellelhető. A belső térben két finn szauna, bioszauna, thermium, gőzkabin, aromakabin, valamint egy merülő medence található, míg a fürdő külső területén két rönkfából készült finn szauna ház, valamint egy merülő medence várja a vendégeket. Naponta több alkalommal tartanak szauna szeánszokat, jeges, sörös, mézes, sós ceremóniákat.
Rönkfából készült finn szaunaház

Nosztalgia fürdő

A fürdő sokak által kedvelt nosztalgia strandja a nagy parkoló mellett található, három medencével rendelkezik. Hangulata a 70-es és 80-as éveket idézi, mikor vadregényes körülmények között élvezték a vendégek az egerszalóki gyógyvíz üdítő hatását.
Nosztalgia strand

Nézzen körül az egerszalóki Saliris fürdőben!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával).
 

A strand 360 fokos képe:
 


 

 

Nézze meg a fürdőről készült videókat is!
Hova kiránduljunk a környéken?

A sódombon kívül látosgassunk még el a Római Katolikus templomba, mely az Árpádházi királyok korából való. A város határában rejtélyes kaptárkövek találhatók, melyek valószínűleg vulkáni utóhatások következtében feltört kovasavas meleg vizek hatására erősebben átkovásodott riolittufa maradványai. Emellett sodálatos, riolittufába vájt pincék várják a borkedvelőket. Nem érdemes kihagyni a közeli demjéni kamptárköveket, a Páduai Szent Antal templomot, a demjéni borospincéket, és a 7 km-re fekvő Eger városát sem, ahol a vár, a Bazilika, a Dobó tér, a Varázstorony, és a minaret vár minket. Az egerszalóki programokról itt érdeklődhetünk. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Saliris Thermal & Spa aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében