Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Meggyfesztivál

Kecel 2019. június 07. - 2019. június 09.

Meggyfesztivál

A Meggyfesztivál egy hagyományos magyar fesztivál, amelyet minden évben július végén vagy augusztus elején tartanak Kecelen

A Meggyfesztiválon számos meggyes ételt és italt kóstolhat meg, többek között meggyes levest, meggyes pitét, meggyes palacsintát és meggyes bort. A fesztiválon kulturális programok is szerepelnek, mint például koncertek, táncelőadások és kirakodóvásár.

 

A Meggyfesztivál programja általában három napból áll. A fesztivál pénteken kezdődik egy megnyitó ünnepséggel, amelyet követően koncertek és táncelőadások szerepelnek. Szombaton és vasárnap délelőtt kirakodóvásárt tartanak, ahol meggyes termékeket és egyéb kézműves termékeket vásárolhat. Délután és este ismét koncertek és táncelőadások szerepelnek a programban. 

 

A Meggyfesztivál helyszíne

A Meggyfesztivált Kecelen, a Kiskunság fővárosában rendezik meg. A fesztivál helyszíne a Városháza tér, amely a város központjában található.

 

A Meggyfesztivál megközelítése

Kecel könnyen megközelíthető autóval, busszal vagy vonattal. A város Budapesttől körülbelül 120 kilométerre délre található.

 

 

Fürdőajánló 

 

Az esemény helyszínétől körülbelül 15 percnyi autóútra elérhető a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő, melynek medencéi fürdőzésre, strandolásra és úszásra egyaránt alkalmasak. A fürdő termálvize gyógyvíz minősítéssel rendelkezik. A parkos környezetben található fürdőben két szabadtéri hidegvizes, két (iker elrendezésű, pezsgőfürdős) termálvizes (felülről fedett, oldalról nyitott) medence, tanmedence és úszómedence várja a látogatókat. Emellett különböző wellness szolgáltatások - két finn szauna, egy infraszauna, egy gőzkabin, egy szolárium - biztosítják a vendégek kikapcsolódását. A termálmedencék vize gyógyvíz minősítésű. A magas flór- és sókoncentrációjú hévíz nátriumkloridos, hidrogénkarbonátos, jódos-brómos összetétellel bír.

 

 

 Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Kecel
Látnivalók