Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Mikulásváró Hajdúszoboszlón 2019

Hajdúszoboszló 2019. december 06.
Hely4200, Hajdúszoboszló, Városi Kulturális Központ


Mikulásváró Hajdúszoboszlón
December 6-án Mikulásváró rendezvénnyel várják a gyermekeket és szüleiket a hajdúszoboszlói Kulturális Központban: kézműves játszóház, mesesarok, lufihajtogatás, bohócparádé, közös fotó a Mikulással.

A legjobb elérhető szállások Hajdúszoboszlón

Kattintson ide és nézze meg, mely szállásokon mennyiért szállhat meg...Megnézem
2019. évi részletes program
Programok:
Kézműves játszóház
Mesesarok
Lufihajtogatás
Bohócparádé
Közös fotó a Mikulással
Szeretettel vár a Mikulás!
A rendezvény támogatója: Hajdúszoboszló Város Önkormányzata.
A rendezvény szervezője: Kulturális Központ
A rendezvény szervezői a műsorváltozás jogát fenntartják.
Az előadások ingyenesen látogathatóak, de regisztrációhoz kötöttek! Regisztrációs jegyek a Kulturális Központban igényelhetők! (06/52-558-800)


Több információ a programról


Témába vág

2019 tíz legjobb magyar fürdője

Az idei Év Fürdője szavazáson olyan különleges fürdők diadalmaskodtak, mint Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, Közép-Európa legnagyobb barlangfürdője, a legsokoldalúbb gyógyvízzel rendelkező fürdő, sokoldalú élmény-, gyógyfürdők és aquaparkok.

10 tipp az őszi csobbanáshoz

Ősszel fürdőbe menni? De azt sem tudjuk milyen lesz az idő! Most olyan helyszíneket szedtünk csokorba, ahol 20 fokban, napsütésben és hidegben, esőben is nyugodtan élvezhetjük a csobbanást. Ráadásul a felsorolt helyeken még számtalan program lehetőséget is találhat a család apraja, nagyja a hideg napokon.

Miért fontos időskorban (is) úszni?

Az egyetlen sport, mely nem terheli az ízületeket, egyszerre remek ellenszere a hátfájásnak, a derékfájásnak és a mozgáshiány okozta elhízásnak, az úszás. Ha a derekunk fáj, ússzunk gyorsban, vagy háton, ha a csípőnk, akkor mellen. Mindezek után pedig lazítsunk egy termálvizes medencében.