Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja 2020

Gyula 2020. augusztus 15. - 2020. augusztus 18. (várható időpont)
Hely5700 Gyula, Várkert utca


Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja
Négy nap, amikor minden a néptáncról és a népzenéről szól... 3 földrész több mint 30 országából, 5000-nél is több táncos és zenész vett már részt az 1991 óta minden évben megrendezett különleges fesztiválon.
Az Európából és a világ számos országából érkező hagyományápoló néptáncegyütteseknek köszönhetően a Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja mára Gyula város és térsége kulturális életének ünnepi színfoltja lett.

A néptánc fesztivál célja a néptáncok, népi énekek autentikus bemutatása. A minőség és a hiteles, a hagyományokat szem előtt tartó produkciók mellett a rendezvény sikeréhez azok a nem megszokott programelemek is hozzájárulnak, amik felkeltik a Gyulán tartózkodók érdeklődését; ilyenek a térzenék, a táncegyüttesek színes, zenés, táncos felvonulása, a gólyalábasok fellépéseket beharangozó előadásai. A népi kultúra előadó-művészeti prezentálása ötvöződik a népi viseletek megismerésével, vagy a gyermekek népi játékokra történő megtanításával, a népi mesterségek bemutatásával.

Műsoraival a fesztivál az érdeklődők széles korosztályát célozza meg. A színpadi produkciókon keresztüli igényes szórakoztatás szándéka, a néptáncok megismertetése, tanítása, a minden korosztály számára átgondolt programszerkesztés jellemzi.

A legjobb elérhető szállások a Gyulai Várfürdő közelében

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért tud megszállni...Megnézem
2020. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Témába vág

5 gyönyörű termálfürdő légifelvételen

Látványos légifelvételeken Magyarország termálfürdői! A drónnal készült fotók egy olyan nézőpontból mutatják be ezeket az épületeket és medencéket, amilyenből még biztosan kevesen látták.

Fürdőbelépőt a karácsonyfa alá!

Egyre többen vélik úgy, hogy az igazi ajándék az, ha tartalmas programokkal, feledhetetlen élményekkel lepjük meg szeretteinket. Hiszen zoknit bárki tud venni magának, de egy közös, vidám fürdőzést nem kapni a sarki boltban. Ráadásul a legtöbb fürdő postázza vagy e-mailben elküldi az ajándékutalványt, így egyszerűen, gyorsan beszerezhető ez a remek ajándék.

10 + 5 érv a kivi mellett

Gyerekkorunk óta hallgatjuk és próbáljuk betartani a régi bölcsességet, mely szerint az őszi és téli időszakban érdemes minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani, hogy megőrizzük egészségünket. Ha a kivire esik a választásuk, számos okunk van rá, hogy ne csalódjunk. Ráadásul akár otthon is szüretelhetünk belőle...