Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja 2022

Gyula 2022. augusztus 11. - 2022. augusztus 14. Még nem hivatalos időpont
Hely5700 Gyula, Várkert utca


Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja
Négy nap, amikor minden a néptáncról és a népzenéről szól... 3 földrész több mint 30 országából, 5000-nél is több táncos és zenész vett már részt az 1991 óta minden évben megrendezett különleges fesztiválon.
Az Európából és a világ számos országából érkező hagyományápoló néptáncegyütteseknek köszönhetően a Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja mára Gyula város és térsége kulturális életének ünnepi színfoltja lett.

A néptánc fesztivál célja a néptáncok, népi énekek autentikus bemutatása. A minőség és a hiteles, a hagyományokat szem előtt tartó produkciók mellett a rendezvény sikeréhez azok a nem megszokott programelemek is hozzájárulnak, amik felkeltik a Gyulán tartózkodók érdeklődését; ilyenek a térzenék, a táncegyüttesek színes, zenés, táncos felvonulása, a gólyalábasok fellépéseket beharangozó előadásai. A népi kultúra előadó-művészeti prezentálása ötvöződik a népi viseletek megismerésével, vagy a gyermekek népi játékokra történő megtanításával, a népi mesterségek bemutatásával.

Műsoraival a fesztivál az érdeklődők széles korosztályát célozza meg. A színpadi produkciókon keresztüli igényes szórakoztatás szándéka, a néptáncok megismertetése, tanítása, a minden korosztály számára átgondolt programszerkesztés jellemzi.

A legjobb elérhető szállások a Gyulai Várfürdő közelében

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért tud megszállni...Megnézem
2022. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Gyula
Látnivalók