Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja 2019

Gyula 2019. augusztus 15. - 2019. augusztus 18.
Hely5700 Gyula, Várkert utca


Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja
Négy nap, amikor minden a néptáncról és a népzenéről szól... 3 földrész több mint 30 országából, 5000-nél is több táncos és zenész vett már részt az 1991 óta minden évben megrendezett különleges fesztiválon.
Az Európából és a világ számos országából érkező hagyományápoló néptáncegyütteseknek köszönhetően a Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja mára Gyula város és térsége kulturális életének ünnepi színfoltja lett.

A néptánc fesztivál célja a néptáncok, népi énekek autentikus bemutatása. A minőség és a hiteles, a hagyományokat szem előtt tartó produkciók mellett a rendezvény sikeréhez azok a nem megszokott programelemek is hozzájárulnak, amik felkeltik a Gyulán tartózkodók érdeklődését; ilyenek a térzenék, a táncegyüttesek színes, zenés, táncos felvonulása, a gólyalábasok fellépéseket beharangozó előadásai. A népi kultúra előadó-művészeti prezentálása ötvöződik a népi viseletek megismerésével, vagy a gyermekek népi játékokra történő megtanításával, a népi mesterségek bemutatásával.

Műsoraival a fesztivál az érdeklődők széles korosztályát célozza meg. A színpadi produkciókon keresztüli igényes szórakoztatás szándéka, a néptáncok megismertetése, tanítása, a minden korosztály számára átgondolt programszerkesztés jellemzi.

A legjobb elérhető szállások a Gyulai Várfürdő közelében

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért tud megszállni...Megnézem
2019. évi részletes program
Hamarosan..


Több információ a programról


Témába vág

Csónakázzunk Magyarország legszebb tavain

Festői környezetben evezhetünk Miskolcon és Budapesten is, de csónakázhatunk akár egy strand mellett és romantikus szigetek között. Összeszedtük, mely helyeket nem érdemes kihagyni.

Hol fürdőzzünk? Strandok és fürdők a Tisza vonalán

Ha északról déli irányba haladunk a Tisza mentén, fürdőzhetünk egy gyönyörű park kellős közepén, családias környezetben, vízi sportoknak hódolhatunk a Tisza-tó partján, csúszdázhatunk fedett és nyitott fürdőkben is.

Fedezzük fel hazánkat: szállástippek a legszebb tájakon

Balatoni naplemente, hévízi mediterrán hangulat, a gyógyító Hajdúszoboszló? Korlátlan fürdőbelépők, ajándék éjszakák, felnőtt- és családbarát élmények. Ezek közül a lehetőségek közül választhatnak azok, akik még nem tudják, hova menjenek nyaralni.