Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók További ajánlatok

Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja 2019

Gyula 2019. augusztus 15. - 2019. augusztus 18.
Hely5700 Gyula, Várkert utca


Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja
Négy nap, amikor minden a néptáncról és a népzenéről szól... 3 földrész több mint 30 országából, 5000-nél is több táncos és zenész vett már részt az 1991 óta minden évben megrendezett különleges fesztiválon.
Az Európából és a világ számos országából érkező hagyományápoló néptáncegyütteseknek köszönhetően a Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja mára Gyula város és térsége kulturális életének ünnepi színfoltja lett.

A néptánc fesztivál célja a néptáncok, népi énekek autentikus bemutatása. A minőség és a hiteles, a hagyományokat szem előtt tartó produkciók mellett a rendezvény sikeréhez azok a nem megszokott programelemek is hozzájárulnak, amik felkeltik a Gyulán tartózkodók érdeklődését; ilyenek a térzenék, a táncegyüttesek színes, zenés, táncos felvonulása, a gólyalábasok fellépéseket beharangozó előadásai. A népi kultúra előadó-művészeti prezentálása ötvöződik a népi viseletek megismerésével, vagy a gyermekek népi játékokra történő megtanításával, a népi mesterségek bemutatásával.

Műsoraival a fesztivál az érdeklődők széles korosztályát célozza meg. A színpadi produkciókon keresztüli igényes szórakoztatás szándéka, a néptáncok megismertetése, tanítása, a minden korosztály számára átgondolt programszerkesztés jellemzi.

A legjobb elérhető szállások a Gyulai Várfürdő közelében

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért tud megszállni...Megnézem
2019. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Témába vág

Ne csak pacsáljuk - igyuk is! Ivócsarnokok a fővárosi gyógyfürdőkben

Még a rendszeresen termálvízhez járók sem nagyon tudják, hogy a gyógyvíz bizony nem csak fürdőzésre, de ivókúraként alkalmazva is kiváló hatást fejt ki.

Alföldi fürdők, ahol nem kell mélyen a zsebbe nyúlni

Az Alföld legolcsóbb strandjai között találunk gyerekbarát, csónakázótó mellett elterülő, csúszdás és eldugott fürdőket is, melyekben közös, hogy a felnőtt napi belépőjegy ára 1100 forint alatt van.

Szuper programokkal készülnek a fürdők a hosszú hétvégére

Koncertek, csúszdabajnokság, musical, tűzijáték a medencéből, éjszakai fürdőzések, Omega nagykoncert és táncbemutatók. Az augusztus 20-i hosszú hétvégére színes programokkal készülnek a hazai strandfürdők.