Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Mindszenthavi Mulatság

Miskolc

Mindszenthavi Mulatság

A Miskolctól 48 km-re található Bodrogkeresztúron az idén októberben is megrendezik a Mindszenthavi Mulatságot, amelyen a település borászai, kézművesei és művészei látják vendégül az érdeklődőket, és ismertetik meg a települést, a helyi értékeket.
 

A települést meglátogatni nemcsak a boráért érdemes, hanem a színvonalas programokért, az ízletes ételekért, a jó levegőért és az együttlét öröméért is. 

 

Az utolsó őszi hétvégén változatos programokkal várják az érdeklődőket. Dűlőtúrák és borvacsorák bodrogkeresztúri borokkal, tematikus borkóstolók, pezsgőkóstolás, szüret, mustkóstolás és aszúszedés, kiállítások, folk- és jazz koncertek, egész napos programok a borászatoknál, kézművesek, népi játékok és gyerekfoglalkozások tarkítják a rendezvényt. A borok mellé a finom fogásokat a környék legjobb éttermei, szakácsai, sajt-, lekvárkészítői biztosítják.

 

Kóstolni lehet helyi mézet, sajtot, lekvárt, szörpöt, sőt még borecetet is. A kultúra is főszerepbe kerül, az udvarokban koncerteket rendeznek. A helyi lakosok szüreti felvonulását is érdemes megtekinteni.

 

Tekintse meg a Mindszenthavi Mulatság korábbi képeit! 

 

 

Közeli fürdők

 

Bodrogkeresztúrtól egy órányi autóútra található a Miskolctapolca Barlangfürdő, ahol két termálmedence mellett az úgynevezett Római terem, Csillagterem, Öreg barlangi medence és a Fürdőcsarnok várja a mártózni vágyókat. A barlangon kívül, a közel 3,6 hektáros parkosított strandterületen hat, élményelemekben gazdag medence áll a vendégek rendelkezésére. A fürdőben négy finn szauna, egy gőzkamra és három infrakabin várja az ellazulni, felfrissülni és méregteleníteni vágyó vendégeket, akik a szaunázást követően 16-18 fokos merülő medencével, vagy hagyományos zuhannyal tudják visszahűteni felhevült testüket. 

 

A barlangfürdőtől egy könnyebb sétára található a megújult és kibővült miskolctapolcai élményfürdő. Az Ellipsum fürdőben 3  fürdőcsarnok, 6 beltéri, valamint 2 kültéri medence (melyek közül az ülőmedencébe a Relax csarnok kiúszó folyosóján keresztül is eljuthatnak), 3 óriáscsúszda és számtalan további vízi attrakció szolgálja az élménydús fürdőzés minden egyes percét. 

 

 

 

 

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Mindszenthavi Mulatság: október 04.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.
2024. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Miskolc
Látnivalók