Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Nepomuki Szent János Ünnepség

Mohács
Hely7700 Mohács, Halászcsárda előtti tér


Nepomuki Szent János Ünnepség
Nepomuki Szent János a vízen járók védőszentje, szobra Mohácson a Halászcsárda előtti téren áll. A múlt századból eredő szokás szerint a dunai hajósok, halászok és molnárok május 16-án tartották látványos ünnepélyüket. 
Minden évben kulturális programok várják a látogatókat, majd fúvószenekarok közreműködésével vízi koncert szórakoztatja a hajókikötőnél összegyűlt látogatókat. Sötétedés után  fáklyákkal kivilágított és feldíszített hajókkal a a Duna város menti szakaszán végigereszkednek. Közben vízre bocsátják az apró fényű úszógyertyákat is. A nap zárásaként tűzijátékban gyönyörködhetünk.

Nézze meg a Nepomuki Szent János Ünnepségről készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Nepomuki Szent János Ünnepség: május 13.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Mohács
Látnivalók