Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Mohácsi Uszoda és Termálfürdő
Nyitva van

Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk
A Mohácsi Uszoda és Termálfürdő egész évben várja a feltöltődni és kikapcsolódni vágyókat. A fürdőben és strandon medencék, wellness szolgáltatások és sportolási lehetőségek állnak a vendégek rendelkezésére.
A fürdő Mohács első fedett uszodája, amely 2007-ben nyílt meg. A fedett részen egy hatsávos, 27 fokos úszó-, egy 31-32 fokos tanmedence és egy fényterápiás lámpákkal felszerelt gyógyvizes és 37-38 fokos ülőmedence található. Az élményfürdőben egy pezsgőágyakkal, nyakzuhanyokkal, pezsgőpadokkal, vízesésekkel, testmasszázsokkal felszerelt élménymedence, egy 20 méteres úszómedence, egy gyermekmedence és egy bébipancsoló vehető igénybe.
Ezek mellett különféle wellness szolgáltatások várják a fürdőzőket, van finn szauna, infra- és gőzkabin, 14-16 fokos merülőmedence, valamint különböző masszázsok is igénybe vehetők. Az aktív pihenésre vágyókat a belső füvesített udvaron egy homok aljzatú röplabdapálya várja. 

Gyógyvíz

A fürdőt minősített gyógyvíz táplálja. A helyi termálvíz ásványi sókban gazdag, nátrium-kloridos, hidrogén-karbonátos jellegű, fluoridos, lágy termálvíz, mely jelentős mértékben vasat és jodidot tartalmaz. Kémiai összetételének köszönhetően jól alkalmazható ízületi és reumatikus megbetegedések, sportsérülések utókezelésére, nőgyógyászati megbetegedések kezelésére, ugyanakkor fokozza a szervezet ellenálló képességét és élénkítő hatású.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Mohácsi Uszoda és Termálfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében