Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Mohács és Kistérsége Tanuszoda és Termálfürdő

Éjszakai fürdőzés
Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk
A fürdő 2020. június 6-án nyitja meg kapuit. Egyelőre a kültéri medencék üzemelnek: sportmedence, úszómedence, élménymedence, gyermekmedence.

A megnyitással párhuzamosan a vendégek biztonsága érdekében több intézkedésre is sor kerül:
Maximalizált vendéglétszám a medencékben (4m2/fő) és a Fürdő területén (16m2/fő).
Naponta többszöri fertőtlenítés a beléptető zónákban, öltözőkben, zuhanyozókban, illemhelyeken, a medencéknél, valamint az egyéb közösségi tereken.
A strand területén a nem közös háztartásból érkező vendégeknek fizikai távolságtartás szükséges, minimum 1,5 méteres távolság.
A pénztár előtt a kézfertőtlenítés kötelező, a pénztári várakozásnál maszk használata ajánlott.
A fürdő egész területén a papucs használata kötelező!
A medencébe lépés előtt és után szappanos elő és utófürdő kötelező! Ezt megtehetik az öltözőben és a medence partján lévő zuhanyzóknál egyaránt.
Egy pályán maximum 5 fő úszhat egyidőben, az uszodamesterek figyelnek arra, hogy az úszók egymástól a lehető legmesszebb található pályára kerüljenek.
A Mohács és Kistérsége Tanuszoda és Termálfürdő egész évben várja a feltöltődni és kikapcsolódni vágyókat. A fürdőben és strandon medencék, wellness szolgáltatások és sportolási lehetőségek állnak a vendégek rendelkezésére.
A fürdő Mohács első fedett uszodája, amely 2007-ben nyílt meg. A fedett részen egy hatsávos, 27 fokos úszó-, egy 31-32 fokos tan- és egy fényterápiás lámpákkal felszerelt gyógyvizes és 37-38 fokos ülőmedence található. Az élményfürdőben egy pezsgőágyakkal, nyakzuhanyokkal, pezsgőpadokkal, vízesésekkel, testmasszázsokkal felszerelt élménymedence, egy 20 méteres úszómedence, egy gyermekmedence és egy bébipancsoló vehető igénybe.
Ezek mellett különféle wellness szolgáltatások várják a fürdőzőket, van finn szauna, infra- és gőzkabin, merülő medence, valamint különböző masszázsok is igénybe vehetők. Az aktív pihenésre vágyókat a belső füvesített udvaron egy homok aljzatú röplabdapálya várja. 

Gyógyvíz

A fürdőt minősített gyógyvíz táplálja. A helyi termálvíz ásványi sókban gazdag, nátrium-kloridos, hidrogén-karbonátos jellegű, fluoridos, lágy termálvíz, mely jelentős mértékben vasat és jodidot tartalmaz. Kémiai összetételének köszönhetően jól alkalmazható ízületi és reumatikus megbetegedések, sportsérülések utókezelésére, nőgyógyászati megbetegedések kezelésére, ugyanakkor fokozza a szervezet ellenálló képességét és élénkítő hatású.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Mohács és Kistérsége Tanuszoda és Termálfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében