Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Mohácsi Szüreti- és Borfesztivál

Mohács
Hely 7700 Mohács, Szőlőhegyi Rendezvénytér


Mohácsi Szüreti- és Borfesztivál
A  mohácsi Szüreti- és Borfesztivál látványos szüreti felvonulással, vásárlással egybekötött borkóstolással, sok-sok zenével, tánccal, szabad tűzön készült ételek főzőversenyével és sztárvendég fellépésével várja az érdeklődőket.
A vidámság és a jókedv garantált, ha ellátogatnak a tüzes, alkoholban és savakban gazdag különleges zamatú borok termőtájára, Mohácsra.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Mohácsi Szüreti- és Borfesztivál : szeptember 10.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Mohács
Látnivalók