Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Szilveszter a Hagymatikumban

Makó
HelyHagymatikum


Szilveszter a Hagymatikumban
A Makói Hagymatikum Gyógyfürdő egyik legnagyobb sikerű rendezvénye a szilveszteri party, ahol a vendégeket egy vidám hangulatú este várja, mely idén a Filmcsillagok világának hangulatát idézi. 
A belépőjegy a svédasztalos vacsorát és az éjféli menüt is magába foglalja, emellett minőségi élő zene, Sun City Singers&Suhancok Folk és jazz műsora, DJ és cyrweel artista produkciók gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról két helyszínen.
A belépőjegy a welcome drink-et meglepetéssel, svédasztalos vacsorát és az éjféli menüt is magába foglalja. A program részeként: Bud Spencer& Terence Hill Emlékzenekar műsora, habparty élő zenével, táncos műsor filmzenékre és DJ gondoskodik a felhőtlen szórakozásról két helyszínen. A fürdő medenceszolgáltatásait is tartalmazza a belépő, aki exkluzívabbra vágyna, az eddigiek mellé szauna-használatot, szeánszokon való részvételt is kaphat, melyből 100 db VIP jegy áll rendelkezése. Létszámkorlátos az esemény. Fontos információ, hogy minden évben villámgyorsan elfogytak a ticketek, így érdemes gyorsnak lenni!
 
 
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Szilveszter a Hagymatikumban: december 29.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Makó
Látnivalók
Fürdők
Hagymatikum